fbpx

Мамо, ми відпочивати їдемо, – сказала донька між іншим. – Діти у вас залишаться місяці на три, доки ми не повернемось. Речі я завтра привезу

Я свою доньку виховувала весь час одна. Справа в тому, що батьки і мого чоловіка, і мої жили далеко. А тому, коли з’явилася Діана, вся відповідальність за її виховання лягла на мої плечі. Так, як чоловік дуже багато працював, я ніколи не обтяжувала його ще й дитиною. Ходила на роботу, робила домашні справи, виховувала дочку – все було на мені. І вірите, я нікому ніколи не скаржилася. Так, мені часом було важко, але я все витерпіла.

Я вже думала, що моя дочка візьме з мене приклад і теж буде своїми дітьми займатися сама. Але я думала одне, а сталося зовсім інше. Діана вийшла заміж благополучно – чоловік шановна людина, бізнесмен. Сама Діана сидить удома, за 10 років шлюбу жодного дня ніде не працювала. Так що дітям могла присвятити всю себе сповна. Це я так би зробила.

Але ні, я зраділа, коли в мене з’явилися онуки та й чоловік теж. Все ж таки він на пенсії, а я ще ходила на підробітки. Ми часто брали онуків до себе посидіти, на літо вони залишалися з нами. І схоже, що дочці все дуже сподобалось.

Цього року вона прямо сказала мені, що вони їдуть на курорт, а онуки будуть у нас знову все літо.

Але справа в тому, що мій чоловік вже з рік, як не ходить. Я теж вже на межі. Сил на дітей я не маю. Відмовила дочці одразу і тут же почула про себе багато цікавого. Вона грюкнула дверима і пішла геть.

Чоловік говорить, що я не повинна була так говорити. Сказав, що ми б справились з дітьми і тут нічого такого, якби вони у нас побули. Але я не розумію де тут може бути слово “ми”, адже я просто не зможу сама за дітьми дивитись та й за ним теж.

Розумію, що відносини з донькою вже ніколи не стануть колишніми, але вважаю себе правою і рішення свого не змінюватиму.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page