fbpx

Мамо у нас до тебе серйозна розмова, – урочисто почав син, – Ми порадились і вирішили, що переїдемо до тебе. Ти ж усе одно дачу любила завжди. От і здійсниться твоя мрія – житимеш там собі

— Я була проти весілля свого молодшого сина, – пише Людмила.

І справа зовсім не в його нареченій, а в ньому. Він молодий для серйозних стосунків. У свої 27 років Микита нещодавно влаштувався на роботу. Але чомусь він був упевнений у тому, що зможе забезпечувати та утримувати сім’ю.

Оскільки син завжди був нетерплячим, то й у шлюб із Оленою він уклав швидко. Після цього одразу переїхали на орендовану квартиру.

Згодом молодята усвідомили, що на оренду вони витрачають значну частину доходу, і вирішили, що їм потрібне власне житло. Спочатку хотіли збирати гроші на перший внесок іпотеки, але зовсім скоро син заявив, що в нього до мене є серйозна розмова.

Він запропонував мені переїхати на дачу. Тоді вони з дружиною «можуть пожити в моїй квартирі». Микита аргументував це тим, що на дачі є всі умови для життя, а вони з дружиною в цей час могли швидше зібрати потрібну суму на житло. А коли будуть гроші на іпотеку, то можна все повернути назад.

Дивлюсь на них і сміюсь. Тобто, я їду за місто, витрачаю три години на дорогу додому і на роботу, зате вони щасливі у моїй квартирі? Ну вигадали.

Але ж молодь не жартувала, як виявилось. Ні син, ні його дружина потім зі мною не спілкувались довго, зрештою, він таки прийшов. Сказав що хоче продати свою частку у квартирі, раз я так не гідно вчинила.

Ух і насміялась же я. Квартира ж на мені повністю. А він прописаний на тій самій дачі, куди мене просив поїхати пожити.

Я його мама, але от таким його не ростила точно. Він був моїм найпершим помічником і товаришем. Куди ж це все ділось? Невже тільки у мене син після одруження став чужою людиною.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page