fbpx

– Мамо, я хочу аби він став моїм татком. Донька у Євгенії була наполегливою, і таки домоглась свого

В черговий раз моя сусідка Женя залишилася одна. Не в сенсі, що одна-однесенька на білому світлі, а в тому сенсі, що черговий «чоловік змився». За два дні з нею: дочка Василина десять років, сину Вані – п’ять. Діти від різних батьків; два рази моя сусідка була заміжня офіційно: були весілля з кільцями на машині, біле плаття та гості. Джерело

Від першого нарoдила дочку. Прожили разом два року, розійшлися. Женька говорила, що не зійшлися характером, що поспішили поженитися. Потом зустрітила Віталія, рік зустрічалася; ніби ось він – справжній, на все життя.Нарoдився син Ванюшка. Три роки прожили, потім – розлучення. На перший погляд, все добре було у них. Але виявилося, Віталій ще той ходок на сторону. Женька на перший раз простила. Історія повторилась, – розійшлися.

Знайомі говорили: “Куди тепер їй – з двома дітьми? Дівкам молодим важко знайти пару, а їй з таким “приданим” і поготів “. Але Женька не розчарувалася: зареєструвалася в соц.мережі знайомилася з панами, ходила на зустріч, розчарувалася, потім знов познайомилась, – загалом, не розчарувалась.

На перший погляд, мужики видні, освічені, модно одягнені. Але коли під однією кришою почали жити, один нажитись на ній хотів , другий – бабій. А третій взагалі- алкогoлік – одраразу і не розпізнати. До того ж під час першої ж сварки фінгал під очима Женькці поставив. Вигнала вона його і сказала: «Більше заміж не пойду». Діти є, квартира є, работа є і добре ».

Підросла дочка Василіса  частенько говорила мамі, щоб шукала чоловіка. Женька, обнімала дочку і говорила, що їм і так добре. Так прошов рік.

Читайте також: 8 вправ з йоги, завдяки яким Ви забудете про про радuкуліт та бiль в спині

Женька  була одна. Весною затіяла ремонт, а після ремонту купила новий холодильник. Після обіду чекала, коли привезуть із супермаркету нову річ. Грузчики занесли холодильник, поставили Василиса крутилася поруч. Один з грузчиків – невисокий, середніх років чоловік, вже лисуватий – дуже старанно встановив холодильник. Василиса, швидка на язик, розговорилась з ним. За якихось п’ять хвилин вона з’ясувала, що звуть вантажника Вадимом, що він розлучений, що у нього росте син – однолітка Василіси. Коли вантажники пішли, то Василіса сказала Женьці:

– Мама, вийди за нього заміж!

– За кого ?! – розгубилась Женька.

– За Вадима, за вантажника.

– Фантазерка ти моя! – розсміялась Женька.

– Він хороший, мама! Я знаю! – твердила дочка.

-Але ж ми же його не знаем зовсім. І він нас теж не знає.

– Але ти йому сподобалась, я побачила, як він на тебе дивився. І дітей він теж любить, по сину скумує.

Женька обійняла дочку і заплакала, потім непомітно витерла тиш. Вантажник Вадим не був красенем, точніше сказати, виглядав якось неприємно. Але було щось у його погляді добре.

– Ну, і як ми його зараз знайдем? – спитала Женя дочку.

– Не шукай його в магазині.

– В магазині він тільки підробляє, а працює Вадим в майстерні – він налагоджує чайники, пилосмоки, – радістно повідомляє Василіса. А майстерня за рогом . Можливо було б все це прийняти за дитячий лепет, за несерйозну розмову. Женя так і зробила. Ні в яку майстерню вона йти не збиралася, тому що навіть не уявляла, що скаже чужому чоловікові, і нав’язуватись було не в її правилах.

Прошло три місяця, історія ця забулась. Але розбив якось праску син і Женька, вирішила спробувати її відремонтувати; зазирнула в першу ж майстерню. Вадим її одразу впізнав. Праску він їй відремонтував, заодно і познайомився. Потім запросив разом з дітьми на пікнік. А потім. Заголом, стали жити разом. Вадим виявився хорошим майстром по ремонту домашньої техніки, а вантажник – це його підрабіток.

Женька з Вадимом поки не розписуються, бояться помилятися. Але судячи по тому, як Вадим відноситься до дітей, можна вже зробити висновки, що сім’я, скоріше всього, відбулася. Відбулась, завдяки випадковості, якою іноді варто скористатися.

You cannot copy content of this page