fbpx

Мандаринове морозиво: просто, красиво і шалено смачно. Більш легкий рецепт приготування морозива в домашніх умовах знайти складно

Більш легкий рецепт приготування морозива в домашніх умовах знайти складно. Ароматне, привабливе зовні і воно не містить жодних консервантів. Нехай сьогодні воно буде мандаринове. В принципі наповнювачі можуть бути якими завгодно: банан, ківі, вишня, слива, шоколад, манго, фруктовий або ягідний мікси – лише деякі з варіантів. Спробувавши таке морозиво всього один раз, ви не зможете зупинитися і будете експериментувати зі смаками нескінченно.

Для приготування знадобиться:

  • 8 мандаринів (орієнтовна вага 250 г);
  • 400 мл сметани (жирність 20%);
  • 1 банка згущеного молока.

Очистити мандарини, при необхідності витягти кісточки, а потім подрібнити за допомогою блендера.

За бажанням протерти масу через сито, щоб позбутися від плівочок.

Читайте також: Пляцок “Вишнева леді” – просто та швидко, а головне смачно!

З’єднуємо всі інгредієнти і збиваємо в блендері. Переливаємо масу в контейнер, герметично закриваємо і відправляємо в морозилку.

Для того щоб наситити морозиво киснем і уникнути утворення кристалів льоду, на початковому етапі перемішуємо масу раз в 1-2 години. Після повного застигання перемішування можна припинити.

Перед подачею до столу ділимо морозиво на порції,. За бажанням поливаємо сиропом, додаємо горіхи, вершки, шоколадну стружку.

Для сиропу досить змішати свіжовичавлений мандариновий сік з цукром і трохи нагріти, щоб цукор повністю розчинився.

Опубліковано 12 січня 2019 року

You cannot copy content of this page