fbpx

Мар’яна не розуміла, чому це їхнє спільне фото з чоловіком так їй муляє. Вони ж тільки недавно зійшлися і він майже прийняв її доньок. Гарно залицявся, та й зараз ще приносить каву зранку

Вона придивлялася до себе, наче ще гарна, хоч і сорок на носі. Чоло прикрила чорною гривкою, слідкує за фігурою. Вона ще струнка біля Василя, от він невелике черевце вже має, а вона ні. Що ж не так?

Може, вона просто себе накручує, адже тільки рік тому як вона сказала своєму Руслану, що він не той чоловік, поруч з яким жінка буде щаслива.

Єдине, що вона знала точно, що він обожнює її і їхніх донечок, ніколи не морочив їй голови, а сам готував їсти, якщо було треба, купав дітей і вкладав спати.

Вона приходила інколи пізно, бо така робота, що треба довше посидіти, там підписати, те переробити. Цілий день з людьми і інколи просто хотілося помовчати. Але ж де – треба обов’язково розказати про свій день чоловікові.

– День, як день, – казала на розпитування Руслана, – Втомилася страшенно.

– То тобі треба більше відпочивати, – казав і йшов обійматися чоловік.

– А може тобі просто більше треба працювати?

І тут у них починалася сварка. Він казав, що на заводі більше не заплатять, а їхати він нікуди не буде.

– Я роблю все аби вас забезпечити, – казав він.

– Ну, якщо не хотіти від життя нічого, крім як їсти раз в тиждень морозиво в парку і відпочивати в твоєї мами на городі, то ми так непогано живемо!

Господи, були ж часи, коли вона за ним сумувала і просила нікуди не їздити… Сама наполягла на тому заводі, щоб він кожен день був вдома… А тепер не може вже на нього дивитися…

А тут ще й Василь почав так наполегливо залицятися, мріяв тільки про неї і не зважав ні на що.

От вона й наважилася… Спочатку несміливо їздила у відрядження, хоч насправді відпочивала з Василем в горах, далі почала краще одягатися, бо Василь не шкодував на неї грошей, почала частіше відвідувати косметологів, стилістів…

Всі помітили, що вона просто розцвіла… Всі, тільки не Руслан…

Для нього було відкриттям століття, що його дружина має когось…

– Так, у яви собі, що жінка з дітьми для когось не перепона! Якщо чоловік хоче добитися, то він буде з нею! А ти нічого в житті не хочеш, крім свого дивана і телевізора!

Вони офіційно вже не разом і Мар’яна зітхнула з полегкістю… Нарешті почнеться казкове життя з Василем…
Спочатку так і було, вона переїхала жити до нього з дітьми. Ні, Руслан не претендував на квартиру, просто у Василя була більша квартира і вони там всі вмістилися. Діти сприйняли все нормально і ніяких трагедій не виникало.

Руслан забирав їх на свята і вихідні… Чого за батьком сумувати?

І тут її наче громом луснуло… Фотографії… Аякже!

Ось вона сьогодні на фото, гарна і притислася до нього, навіть ногу закинула… А Василь просто стоїть опустивши руки!

Читайте також: Повернулася від доньки з гостей і таке враження, що у мене пів голови вже посивіло, а волосся й дотепер дибки від почутого і побаченого. Як мені тепер жити – ось питання

Ні, не може бути! Він же ж подарував їй на заручини масивний перстень! Все у них добре!

Це їй просто здається.

Ось на цій фотографії, ще три місяці тому, він обіймає її двома руками. Двома!

Не можна за такий короткий час передумати!

Чи він просто бачить на фото, що він краще за неї виглядає?

Треба негайно записатися до перукаря, сісти на дієту і взагалі поговорити з Василем. Якою вона має бути аби на руці у неї заблищала обручка.

Фото Ярослава Романюка.

Автор Ксеня Ропота.

You cannot copy content of this page