fbpx

Маринка довго сиділа і дивилась в одну точку. А потім якось враз зрозуміла, що їй робити. Ото люди мали про що балакати потім. Ну а де таке видано щоб мама от так вчинила?

Олег обрав собі за дружину 18-річну Марину, адже хотів, щоб наречена не була обтяжена минулими стосунками. Щоправда, не дуже він хотів одружитися – мама сказала, що вже час, от і повів Маринку в РАЦС.

Знала б Мариночка під чим підпис свій ставить.

Через 10 років Марина була вже багатодітною матір’ю — мала 6 дітей. Олег хотів велику родину, а та і не перечила, бо вважала, що їй пощастило. Ще й мама її постійно казала:

— Чоловік тебе забезпечує. Діти ситі і одягнені, а ти ще невдоволена!

Марина збиралася до купи і далі несла свою непросту ношу. Діти її радували — росли здоровими та слухняними. А кохання? Жінка й не знала, що це таке.

Коли бізнес Олега прогорів, у багатодітній родині почалися негаразди. Глава сімейства якось враз вирішив, що саме марина стала причиною його невдач. Про це говорив їй постійно. Дітей ніби і не помічав.

Одного дня сказав, що жінка повинна поїхати на деякий час до своєї мами в село. Мовляв він тут стане на ноги і забере їх звідти, а поки іншого варіанту він не бачить.

Маринка умивалась сльозами просила Олега не поспішати, адже ж тут і школа і садок. Діти звикли і вона у місті швидше роботу знайде. Але Олег не чув. Зібрав дружину і дітей і посадив на автобус.

Місяць Олег не дзвонив. Маринка теж не хотіла телефонувати першою, дуже вже їй неприємно було те, що чоловік їх от так з дому виставив. Одного дня вона не витримала таки – зателефонувала.

У трубці почувся невдоволений голос чоловіка:

— Не телефонуй сюди більше. У мене нове життя, нове кохання. Аліменти платитиму, більше мене нічого не цікавить. Досить, витратив на тебе аж десять років життя. Усе було помилкою. Забуть про мене.

Маринка довго сиділа і дивилась в одну точку. А потім якось враз зрозуміла, що їй робити. Ото люди мали про що балакати потім. Ну а де таке видано щоб мама своїх дітей чоловіку віддала?

А Маринка ні на кого не дивиться. Троє дітей у неї, троє тепер з чоловіком. Нова любов побачивши таке щастя на порозі якось одразу розчинилась. Свекруха щодня телефонує і моралізує Маринку. А вона не вважає свій вчинок чимось надприродним і не хорошим.

Він тато? Відповідальність за дітей спільна? Тоді які питання? Не на вулиці ж залишила, правда? Та й сама на ноги по-тихеньку стає. Уже й на роботу до міста їздити почала, вже й зарплатню отримала першу, дітей на весну взула.

І чим вона не права?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page