fbpx

Маска-крем для нев’янучої молодості. Зморшки зникнуть, а овал обличчя стане, як у двадцятирічної юнки

Цей засіб вже перевірила на собі наша співробітниця, а ми оцінили результат. Виглядає Наталя неймовірно молодо і свіжо! Весна близько – беремо на озброєння цей чудовий засіб! Маска-крем вiчної мoлoдості. Зморшки зникнуть, а овал обличчя стане, як у двадцятирічної!

Маски подібного типу відрізняються розгладжуючим ефектом.

Позбутися від зморшок і підтягнути овал обличчя дійсно дуже просто. Для цих цілей знадобиться желатин і деякі підручні компоненти.

Розроблені різними виробниками маски на хімічній основі не достатньо живлять шкіру, тому їх не можна назвати корисними для лиця. Ефективність подібних засобів короткочасна. На відміну від них, маски з желатину мають набагато більше переваг.

Приготування желатинового крему

Для створення основи знадобляться такі компоненти:

  • желатин – 1 ч. л,
  • вода – 100 грам,
  • мед – 3 ст. л,
  • гліцерин – 0,5 склянки,
  • саліцилова кислота – на кінчику ножа.

Змішавши всі компоненти, необхідно помістити тару з сумішшю на водяну баню, поки суміш не стане однорідною. Після цього отриманий засіб потрібно зняти з вогню і охолодити, не забуваючи постійно помішувати його.

Читайте також: Маска з желатину і вугілля: ця процедура займає зовсім небагато часу, а результат не залишить вас байдужими

Готову суміш наносять на чисту шкіру щовечора за пару годин перед сном. Тримати маску більше 20 хвилин недоцільно. Суміш, яка залишиться на шкірі, можна витерти вологою серветкою. Після процедури нанесіть будь-який зволожуючий крем. Маску для обличчя слід зберігати в холодильнику.

Отриманої суміші зазвичай вистачає на місяць.

За матеріалами.

Опубліковано 20 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page