fbpx

Масляний яєчно-молочний крем Шарлот можна використовувати для начинки еклерів, прослоювання тортів і тістечок

Дорогі друзі сьогодні я б хотіла поділитися з вами рецептом дивовижно смачного і ніжного крему, яким можна прикрашати не тільки торти, а й будь-яку вашу улюблену випічку.

Цей рецепт я дізналася від своєї сусідки. Торти і креми вона готує завжди відмінні. Крем Шарлот відрізняється від інших кремів не тільки смаковими якостями, але і тим, що дуже легко готується.

Складові:

– Вершкове масло – 200 грам

– Яйця – 2 штуки

– Цукор – 4 столові ложки

– Молоко 100 мілілітрів

Покроковий рецепт:

1. Для початку в тарілку розбиваємо яйця, туди ж висипаємо цукор. Все змішуємо, і виливаємо молоко. Знову змішуємо і ставимо на вогонь. Готуємо на повільному вогні, і не забувайте постійно помішувати, поки не загусне.

2. Після того як наш крем загусне, вимикаємо газ і охолоджуємо.

3. Масло має бути м’яким, тому попередньо дістаньте його з холодильника. Збиваємо міксером наше масло. До отримання пишної маси

4. Збиваємо не зупиняючись, поступово ложкою додаємо наш крем, який попередньо потрібно буде остудити. Крем повинен вийти повітряним і однорідним.

5. Готовий крем найкраще тримати в холодильнику не більше 3 – 4 днів. Посуд має бути обов’язково закритий. Ну а якщо, ви любитель шоколадних кремів, то всього лише додайте в крем трохи какао.

Готуйте тільки найсмачніші рецепти разом з нами. Смачного!

You cannot copy content of this page