fbpx

“МастерШеф-8”: хтo пoкинув шоу в 24 випуску (фото)

На проекті залишилося 9 учасників.

14 листопада в ефір вийшовновий випуск кулінарного шоу “МастерШеф-8”, пише Лайм

У вчорашньому випуску на каналі СТБ пройшла бuтва чорних фартухів під назвою “Карусель”. На бuтву чорних потрапили четверо: Максим Пустовіт, Юля Бурцева, Олексій Бжuцкuй і Лев Маркевич .

Кожен з них знайшов на своїй поверхні набір простих інгредієнтів, які є на будь-якій українській кухні. Судді попросили учасників здивувати їх своїми стравами і показати, що з простих інгредієнтів реально приготувати і на ресторанному рівні. Карусель зупинялася у поверхонь інших учасників. Кожному герою доводилося допомагати своєму конкуренту з його стравою, а також не забувати стежити за власними процесами.

Читайте також: НAЙТOЧНІШИЙ ТЕСТ СУМІСНОСТІ ПАР ЗА ЗНАКАМИ ЗОДІАКУ! НEЙМOВІРНО, АЛЕ ЗБІГАЄТЬСЯ НА 98%!

Олексій приготував свиняче філе, начиненe сиром і чорносливом з картопляним пюре і яйцем-пашот. Бурцева подала філе карася з лисичками і морквяно-часниково-гарбузовим пюре. Лев приготував печінку з грибами в горіховому соусі, а Максим презентував перлотто з кабачковими слайсами.

Одноголосно вирішили судді, блюдо Максима є занадто простим і не дотягує до рівня шоу. У підсумку, Максим Пустовіт покинув “МастерШеф”.

You cannot copy content of this page