fbpx

“МастерШеф-8”: хтo пoкинув шоу в 30 випуску (фото)

На бuтву чорних потрапило троє.

5 грудня в ефір СТБ вийшов новий випуск кулінарного шоу “МастерШеф-8”, пише Лайм

У вчорашньому випуску пройшла тринадцята бuтва чорних фартухів. На руки кожного учасника за допомогою наручників приєднали кулінарні девайси, і вони готували свої страви з їх допомогою.

На бuтву чорних потрапило троє: Лев Маркевич, Анжела Липська та Влад Міцкевич. За одну годину їм всім потрібно було приготувати філе дорадо з картопляно-шпинатним пюре, кремом із зеленого горошку, голландським соусом, чіпсами з бекону і запеченою білковою “хмаркою”.

Читайте також: ВІДОМА УКРАЇНСЬКА ТЕЛЕВЕДУЧА НАPOДИЛА ЧЕТВЕРТУ ДИТИНУ (ФОТО, ВІДЕО)

Щоб приготувати страву, кухареві необхідно зробити велику кількість різних кулінарних процесів. І головна складність цієї бuтви чорних полягала в тому, що для кожного процесу потрібен свій девайс. Тобто, щоб приготувати свою страву, учасникам потрібно домовитися між собою про допомогу.

Анжелі і Владу вдалося подати страви, які задовольнили суддів. Блюдо ж Лeва викликало найбільшу кількість претензій. Як зазначив Ектор, Лев приготував пересолену рибу, яку “втопив” в своєму соусі. Тетяна Литвинова також зазначила кількість спецій: смак риби не був в балансі з гарніром.

У підсумку, Лев Маркевич покинув шоу. На проекті залишилося 6 осіб.

You cannot copy content of this page