fbpx

Мати поляка, якого СБУ депортувала за спалений герб України, купила і почепила новий

Мати поляка, який спалив Український Герб в одному із закладів Тернополя, повернула йому почесне місце.

Жінка приїхала в Україну спеціально, щоб висловити жаль за необдуманих вчинок сина та повісити державний символ на місце, пише місцеве видання “Овід“.

Вирізьблений з дерева герб за свої кошти замовили у тернопільських майстрів. Також жінка зазначила, що герб як для поляків, так і для українців має велике значення і що між українським і польським народом має бути дружба.

Мати також наголосила, що хлопець шкодує про своє рішення і так як сам не може виправити помилку, то попросив про це її.

“Прийшли друзі хлопця принесли кошти щоб компенсувати збитки. Вони сказали, що забрали герб як сувенір, але це насправді було не так. Вже на наступний день ми дізналися, що вони його не забрали, а поляк – спалив. Дуже неприємний для нас інцидент і для молодого чоловіка, бо його видворили з України – справедливо, я вважаю.

Сьогодні подзвонила мама молодого чоловіка, яка приїхала в Україну для того, щоб завершити те, що пообіцяв молодий чоловік, а він пообіцяв, що зробить цей тризуб і повісить його назад. Оскільки його депортували і він не встиг це зробити ми думали, що питання закрито і самі виготовляли. Але мати хлопця принесла тризуб.

Ми враженні таким вчинком. Це вчинок матері, яка переживає за вчинки сина ”, – каже власник закладу, в якому трапився інцидент Олег Макогін.

You cannot copy content of this page