fbpx

Мати з донькою насміхалися над повненькою дівчиною, що саме приміряла весільну сукню. Відповідь власниці магазину приголомшила

Прочитавши цю зворушливу історію, я плакала. Будь ласка, прочитайте її і ви, і зробіть висновки

У весільному магазині повненька дівчина вибирає плаття. У неї скоро весілля. Вона хоче виглядати принцесою в цей особливий день.

В магазин заходять мати і дочка, вони прийшли за своїм замовленням. У дочки скоро весілля. І тут вони бачать пампушку і глузливо кажуть: «Ми думали, кити НЕ паруються».

Це почула продавець, за сумісництвом власниця магазину, вона запитала їх прізвище, потім написала щось на листку і вручила їм. Це був чек, який анулював замовлення і для повернення коштів. Мати з донькою остовпіли: як, у дівчини скоро весілля, залишився тиждень, вони не встигнуть замовити нову сукню, тим більше, таке ж! Не можна анулювати замовлення!

Читайте також: Ніколи не бажай зла на весіллі! Те, що Уляна побажала сестрі її життя і зруйнувало

Продавщиця відповіла: «Я не хочу, щоб через вас якась наречена відчувала себе обмеженою. Так що беріть цей чек і йдіть звідси, поки я не викликала поліцію».

Зарозуміла мати і дочка не знали, що у дочки власниці магазину дисбаланс гopмонів щитoпoдібної зaлози, як і пухкенької нареченої в її магазині, і бореться зі своєю власною вагою. Тому вона вирішила стати на бік справедливості, боячись, що колись таке можуть сказати її доні.

Дійсно, кожна наречена має право в цей день бути чарівною. І ніхто не має права позбавляти її такого задоволення.

Опубліковано 2 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page