fbpx

McDonalds закриває 850 ресторанів в Росії

Як вказано в офіційному повідомленні на сайті McDonalds, компанія вирішила тимчасово закрити ресторани в Росії через війну в Україні.

«Після консультацій з нашим гендиректором Ріком Гернандезом та іншими керівниками компаній протягом останнього тижня, McDonalds, вирішив тимчасово закрити всі ресторани в Росії та припинити всі операції на ринку. Ми розуміємо, як це вплине на наших російських колег і партнерів, тому ми підготували рішення для наших працівників в Україні і Росії, зокрема, збереження зарплат», – повідомили в компанії.

Загалом у 850 ресторанах McDonalds в РФ працює 62 000 людей. Також у компанії повідомили, що працівники McDonalds у Європі готові допомагати біженцям з України.

Також про припинення роботи в Росії повідомила компанія Yum!Brand’s, до якої входять мережі швидкоїжі KFC та Pizza Hut.

«Як і багато хто в усьому світі, ми шоковані та засмучені трагічними подіями, що розгортаються в Україні. Yum!Brand’s призупинив усі інвестиції та розвиток ресторанів у Росії. Yum!Brand’s також перенаправить весь прибуток від операцій у Росії на гуманітарні заходи. Як завжди, ми залишаємось зосередженими на безпеці наших людей в регіоні та будемо продовжувати рішуче діяти, щоб підтримувати наші команди в Україні», – вказано у повідомленні компанії.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page