fbpx

Меган Маркл з сумом повідомила, що її батько Томас Маркл все ж буде відсутній на весільній церемонії

Наречена принца Гаррі – Меган Маркл, з сумом повідомила, що її батько Томас Маркл все ж буде відсутній на весільній церемонії 19 травня у Віндзорському замку через проблеми зі здоров’ям.

Повідомляє intermarium.news з посиланням на 24канал

Меган Маркл підтвердила чутки, що Томас Маркл не зможе повести її до вівтаря. ЗМІ подейкували, що це все через скандал навколо “фейкових” фотографій, на яких він начебто вчить історію британських монархів та робить заміри одягу. Тоді ж він розділив гроші навпіл з найнятим папараці, а автором такої скандальної ідеї стала зведена сестра Меган – Саманта.

“На жаль, мій батько не буде присутній на нашому весіллі. Я завжди дбала про нього, сподіваюся, зараз йому дадуть спокій, йому це необхідно у зв’язку з проблемами зі здоров’ям. Я хотіла б подякувати кожному, хто написав слова підтримки. Будь ласка, знайте, як сильно ми з Гаррі чекаємо нашого особливого дня і хочемо його розділити з усіма вами”, – йдеться в офіційній заяві Меган

Читайте також: НЕ КОЗЛОВСЬКИЙ ЄДИНИЙ: УКРАЇНСЬКИЙ “ХОЛОСТЯК” РОЖДЕН, ТАКОЖ ЇЗДИТЬ НА ГАСТРОЛІ У РОСІЮ (ФОТО)

Варто знати, що після скандалу з фотографіями Томас Маркл переніс сeрцeвий нaпaд, а згодом – і важку опeрaцію. Батько нареченої все ще скаржився на сильний бiль у гpyдях і побоявся за своє здоров’я, тому був змушений відмовитись від приїзду у королівський двір.

You cannot copy content of this page