fbpx

Меланія Трамп у ефектному вбранні зустрілася з військовими: фото

Графік першої леді США дуже насичений. 15 листопада чарівна Меланія Трамп прийшла на офіційну зустріч з морськими піхотинцями, які брали участь у гасінні пожежі в Arthur Capper Public Housing, що стався у вересні 2018 року. А вже за кілька годин виступила на конференції в Інституті цифрової безпеки, пише 24канал

Однак Президент США та його дружина вирішили поспілкуватись з військовими не в розкішній резиденції, а направились до звичайних казарм у Вашингтоні.

Читайте також: ГЕРЦОГИНЯ ОБИРАЄ ЧЕРВОНИЙ: КЕЙТ МІДДЛТОН ЗАЧАРУВАЛА СТРУНКОЮ ФІГУРОЮ В ШИКAРНІЙ СУКНІ (ФОТО)

“Чудовий візит до казарм, в ході якого ми подякували нашим піхотинцям. Вдячна, що ви заздалегідь відзначили з нами День подяки”, – поділилась згодом Меланія Трамп у мережі.

Варто зазначити, що подружжя Трампів прибуло до казарм із гостинцями. Меланія Трамп пригостила військових гарбузовим пирогом, який посмакував усім піхотинцям.

Для непересічної події Меланія Трамп підібрала картате шерстяне пальто з поясом. До осіннього одягу вона підібрала стильні чоботи коричневого кольору та рукавиці.

Одразу після офіційної зустрічі Президент та його дружина поїхали у своїх справах: Дональд Трамп відправився на конференцію, а ось Меланія відвідала Інститут цифрової безпеки. Там перша леді засвітила сіру трикотажну сукню, до якої підібрала улюблені туфлі-човники. Під час конференції Меланія Трамп виголосила промову, в якій наголосила на відповідальності користувачів мережі за дії в Інтернеті.

“Мені дуже сподобалися думки деяких студентів про важливість безпеки в Інтернеті і відповідальності”, – розповіла Меланія.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Melania Trump shined Thursday in a black, white and red plaid coat as she and President Donald Trump meet with Marines at the Marine Barracks in Washington, D.C.The first lady looked terrific, once again, in By Marlene Birger long-sleeve jacket that fell just above her knees bymarlenebiger as she and the president shook hands and meet with Marines who responded to a building fire at the Arthur Capper Public Housing complex on Sept 9 of this year.She completed the great look with loose hair and recycled a pair of knee-high caramel-colored high heel boots by giavinto Rossi which she had worn early this year to give a speech on the opiods crisis. #melaniatrumplook #flotus #flotusmelania #bebest #maga #melaniatrump #maga #usa #president #melaniatrumpstyle #marlenebirger

Публикация от melaniatrumplookbook (@melaniatrumplookbook)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#NEW President Trump and First Lady Melania Trump holding a meet and greet with Marines in Washington today (November 15, 2018)

Публикация от First Lady Melania Trump (@alwaysmelania)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#NEW First Lady Melania Trump attending an annual conference at the U.S. Institute of Peace about online safety earlier today (November 15, 2018)

Публикация от First Lady Melania Trump (@alwaysmelania)

You cannot copy content of this page