fbpx

Мені 16 років, навчалася в 134 школі: випускниця з Харкова показала фото на фоні руїн

16-річна випускниця харківської школи 134 Валерія сфотографувалася в вишуканій червоній випускній сукні, зі святковою зачіскою та макіяжем на фоні руїн. Це її рідна школа, зруйнована російськими окупантами.

Проникливу світлину оприлюднила у Facebook користувачка Анна Епішева, тітка випускниці. Вона розповіла, що навчальний заклад – Харківську спеціалізовану школу №134 – військові країни-агресора знищили 27 лютого 2022 року.

Епішева зазначила, що дівчинка з подругами планувала свій випускний вечір, купила сукню та з нетерпінням чекала на великий день. Але потім прийшли росіяни.

“Мені 16 років. Навчалася у школі №134 у Харкові… Було дуже багато друзів зі школи, ми були як одна велика родина… З дівчатами ми вибирали сукні та раділи, що всі будуть дуже гарні у день випускного, але до нас прийшов “русській мір” і зруйнував усі наші плани, про які ми так мріяли!” – розповіла сама Валерія.

Тітка подякувала їй за внутрішню силу. “Цього року моя племінниця мала закінчити школу. Вона з друзями планувала випускний, купувала сукні і з нетерпінням чекала великого дня… Потім прийшли росіяни. Її школа була безпосередньо вражена та знищена 27 лютого 2022 року. Сьогодні вона повернулася до того, що залишилося від її школи, і до своїх планів щодо випуску. Дякую тобі, моя дорога Валеріє, за те, що ти сильна і смілива, так пишаюся тобою і так тебе люблю”, – написала вона.

Нагадаємо, днями випускники цієї ж школи станцювали вальс на руїнах навчального закладу. Відомо, що військові РФ перебували усередині школи №134. Українські захисники знешкодили там взвод окупантів – близько 30 осіб.

Фото: Anna Episheva.

06/07/2022

You cannot copy content of this page