fbpx

Мені здавалося дуже милим те, що син допомагає невістці в догляді за дітьми. Він часто дзвонив мені, і радився з приводу того, яку кашу краще приготувати молодшій, як адаптувати старшу до дитячого садка тощо. І ось в цьому році я поїхала, щоб провідати дітей і остовпіла. Це добре, що чоловік ще залишився вдома і не знає про те, що сталося з нашим сином

Після одруження мій син змінився до невпізнання. Все життя він був цілеспрямованим хлопцем. Займався спортом, важкою атлетикою. Відслужив. А потім почав працювати на фірмі з виробництва металоконструкцій. Загалом, сильний чоловік з нього виріс, богатир.

До тридцяти років ходив холостяком, я думала, що справа була в тому, що він не привчений красиво залицятися до жінок. Але все ж він  зустрів свою долю і вони одружилися. Невістка у мене хороша, мудра і турботлива жінка. Тому коли вони вирішили переїхати жити в інше місто, я була спокійна. Але потім я почала помічати зміни у своєму синові. Коли я приїхала до них в гості через рік після їхнього переїзду, то зазначила, що мій син став м’якше за характером. Мене порадували такі зміни.

Ще через рік молоді подарували мені внучку. І я зрозуміла, що з сина вийшов хороший батько. Навіть мій чоловік, полковник у відставці, зворушувався тим, як син няньчиться з нашою онучкою. Радів, що він живе в оточенні двох прекрасних принцес – дружини і дочки. Через час їх сім’я поповнилася і у нас з’явилася ще одна внучка. Мені здавалося дуже милим те, що син допомагає невістці в догляді за дітьми. Він часто дзвонив мені, і радився з приводу того, яку кашу краще приготувати молодшій, як адаптувати старшу до дитячого садка тощо. І ось в цьому році я поїхала, щоб провідати дітей і остовпіла. Це добре, що чоловік ще залишився вдома і не знає про те, що сталося з нашим сином. Наш мужній син важкоатлет став … Домогосподаркою!

Він не сказав нам про це, тому що знав, що нам це не сподобається. Виявляється, вони з дружиною вирішили, що у невістки кар’єра більш перспективна. І тому буде краще, якщо декрет він оформить на себе і буде займатися дітьми. Виходить, у них в сім’ї гроші заробляє невістка, а син нянька двом дочкам.

На мої обурення син відповів, що його все влаштовує і йому подобається займатися вихованням дітей. Я ж особисто не в захваті від такого. Як здорово невістка змінила мого синочка під себе. Де це бачено, щоб чоловік сидів в декреті? Як може чоловік захистити свою сім’ю, якщо він її не забезпечує, а варить борщі? Я не очікувала, що невістка зробить свого чоловіка підкаблучником. А що буде далі? Син почне дивитися жіночі серіали і плакати?

Це мій чоловік ще не знає про те, що син сидить удома і живе за рахунок дружини. Хотіла висловити невістці все, що про неї думаю, але все ж стрималася. Раптом вона потім налаштує сина проти мене. Але потрібно ж щось робити. Як мені краще діяти, щоб переконати її, що синові треба чоловіче заняття? Підкажіть будь ласка. А то мені соромно комусь і розповісти про таке.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page