fbpx

Мережу сколихнуло відео зустрічі мами з сином – військовослужбовця ЗСУ не бачилася з малюком довгі три місяці.

Відео цього моменту Вікторія виклала у мережу, і воно вже стало вірусним – у Instagram ролик набрав більше 500 тисяч переглядів, а в TikTok доходить до мільйона.

У програмі “Вечір з Україною” цей ролик викликав бурхливі овації.

“Мамо, ти добила дракона? Перше, про що запитав мене син. Тому що я говорила, що ми з чоловіком приїдемо за ним, коли переможемо злого дракона. Пообіцяла йому, що зовсім скоро ми це зробимо… залишилося ще небагато. Безцінні моменти. Які ж вони безцінні…” – розповіла Вікторія.

Жінка прийшла додому вночі, коли хлопчик спав і вона просто насолоджувалася сном дитини.

Вікторія розповіла, що рішення йти на фронт з чоловіком насправді є дуже складним для сім’ї, тому дитині подали це у вигляді казки і сказали, що воюватимуть із злим драконом. Хлопчик хотів приєднатися до батьків у захисті Батьківщини.

Ще 19 лютого пара вирішила, що відвезе малюка до своїх батьків задля безпеки.

Вікторія могла не йти на фронт, але не змогла так вчинити, маючи спеціальні навички для захисту країни. Вона каже, що не пробачила б собі такого вчинку.

Між іншим додамо, що чоловік Вікторії хоч і звільнився з ЗСУ у 2018, але з початком повномасштабного вторгнення знову одягнув військову форму. Чоловік зізнався, що як глава сім’ї був проти рішення дружини йти на фронт, але як громадянин все зрозумів та підтримав. З початку війни вони бачилися кілька разів по кілька хвилин. 8 березня він подарував їй каску.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Вікторія ♡ офіцер ЗСУ (@tory.kraver)

Фото: obozrevatel.

06/23/2022

You cannot copy content of this page