fbpx

Мій батько, таємно від мами, зустрічається з жінкою, а я з її сином. Чи варто мені далі бути в цих стосунках? Чи цей сімейний “багатокутник” – занадто складний?

Мені 19. Кілька місяців тому через свого батька познайомилася з хлопцем Женею. Відразу один одному сподобалися, почала листуватися і їздити один до одного в гості. Але чомусь моїй мамі Женя не сподобався відразу.

Зовсім недавно тато, перебравши з випивкою, розповів мамі, що у нього з’явилася інша жінка. Як з’ясувалося, це мама Жені! Тиждень дома був армагеддон, але в підсумку мама, схоже, пробачила батька. Але ставлення до Жені, як до сина “руйнівниці сімей”, погіршилося в рази.

Мама почала тиснути, щоб я його кинула. Аргументи у неї в дусі “він нікуди і ні до чого не прагне, ніяких нормальних сімейних свят не буде, весілля нормальне теж не справить”. З одного боку я розумію її злість, і що справа в іншому, але хто зрозуміє мене?

У підсумку я здалася і покинула його, а після ми помирилися і вирішили зустрічатися таємно. Тепер, якщо дізнається його мама або моя, грандіозний сімейний шторм забезпечений. Крім того, Женя зі своєю матір’ю так близькі, що секрету точно не вийде. Чи варто мені далі бути в цих стосунках? Чи цей сімейний “багатокутник” – занадто складний?

Анна, 19 років.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page