fbpx

Мій брат розлучився з дружиною і виїхав до іншого міста. Здавалося б, до чого тут я? Ага! Знала б чим це для моєї родини обернеться, робила б усе від мене залежне, аби ту сім’ю зберегти

Після того, як я заміж вийшла, ми з моїм чоловіком не жили з моєю мамою. Ми одразу ж стали жити окремо. У мого чоловіка є свій добротний будинок. Ось ми в ньому живемо вже багато років.

Мама моя живе у цьому ж місті. Їхати нам до неї автобусом 30 хвилин. У моєї мами дуже велика, хороша, трикімнатна квартира.

Раніше з нею жив мій молодший брат зі своєю сім’єю. І мама до нас приходила дуже рідко. Ми тільки телефонували. А потім брат розлучився зі своєю дружиною та поїхав жити в інше місто. Там він живе й досі. Племінники виросли і теж роз’їхалися. Мамі стало нудно.

Вона кросворди розгадувати не любить. Хобі та захоплень у неї немає. У мами поки що немає жодних негараздів зі здоров’ям. Магазини знаходяться поряд із її будинком. Вона має багато подруг і тому я за маму не турбувалася.

Але мамі стало нудно, і вона вирішила зайнятися моєю сім’єю. Тільки ні я, ні мій чоловік, ні моя донька до цього не були зовсім готові.

Я швачка і працюю вдома. Ось мама і вирішила, що якщо я працюю вдома, то маю багато вільного часу і я можу їй приділити цей час.

А наша донька вже студентка. Вона підробляє у неї свій режим дня. Щоб усе встигати, вона лягає спати рано і підводиться теж дуже рано.

А мій чоловік із задоволенням займається господарством: садом, городом, вирощує птицю.

Кожен із нас звик займатися своїми справами. А тут у нашому житті з’явилася моя мама.

Вона змінила весь наш звичний ритм життя. Вона завжди щось просить і дає вказівки. Вона мені, навіть вказує, як я маю працювати, хоч нічого і не розуміє у тому. Потім вона почала виховувати мого чоловіка.

Одного дня не витримавши, я попросила маму піти додому. Та, звісно ж не надто зраділа такому проханню і навіть зробила вигляд, що розмовляти зі мною не буде, але поїхала.

Вже за кілька днів знову повернулася.

Чоловік мій цим дуже незадоволений. Мама постійно дивиться телевізор до глибокої ночі. Оскільки вона не надто добре чує, то дивиться телевізор дуже голосно. Цим вона заважає відпочивати моїй дочці.

Я намагалася натякнути мамі про те, що їй потрібно повертатися додому у свою квартиру, але мама вдає, що вона мене не розуміє.

Усе наше розмірене і налагоджене життя перекреслила одна людина. Вона від усієї душі нам хоче добра, але якогось свого, нам не підходящого.

Як вплинути на маму і не вразити її почуття? Вона в мене хороша, але чоловік і донька уже вовками виють і обоє задумуються про те, щоб винайняти окреме житло, адже характер у бабусі дуже специфічний.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page