fbpx

Мій будинок розбитий, чоловік у ЗСУ: відома художниця Євгенія Гапчинська розповіла про те, як живе під час вiйни

Євгенія Гапчинська, відома художниця, розповіла, як наразі живе.

Зазвичай в Instagram художниці вона публікує маленьких янголяток, які викликають посмішку на обличчі кожного дорослого. Художниця рідко розміщує особисті фотографії. Проте війна змусила її зробити виняток.

Нещодавно Гапчинська написала допис, в якому розповіла, як живе після повномасштабного вторгнення Росії. Художниця розповіла, що її чоловік, художник та дизайнер Дмитро Гапчинський, наразі захищає рідну землю у лавах Збройних сил України.

Також Євгенія Гапчинська розповіла і про їхній сімейний будинок під Києвом, виявляється його було зруйновано російськими окупантами.

Цитуємо допис:

“Ніколи про себе нічого не писала раніше. Для всіх, кого цікавить, де я і як я зараз живу. Мені скоро 48 років. Маю дорослу доньку і 4-річного сина. Мій чоловік у ЗСУ з 24 лютого.

Мій дім знаходиться у Макарівському районі, біля Києва. Дім був окупований росіянами, він побuтий і розгрaбований. Зараз я в Києві. Відплакала, відрізала волосся. Бережу сина, молюсь за чоловіка. Богу дякую, що жива. Почала працювати”, – написала художниця та супроводила публікацію своєю картиною “Зі мною нічого не бійся!”.

Євгенія опублікувала короткий ролик який зворушив підписників до сліз. На відео її чоловік-військовий зізнається в коханні дружині.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Евгения Гапчинская (@e.gapchinska)

08,07,2022

Головне фото ілюстративне з вільних джерел.

You cannot copy content of this page