fbpx

Мій сині невістка на заробітках у Чехії. Свою доньку тимчасово привезли до мене, адже живу я не далеко і до школи дівчинці зручно ходити. Але ж мене ніхто не попереджав, що то за дитина така! Моїй онуці 15 років. Вся справа в тому, що вона занадто багато їсть. Їжа, яку я готую на кілька днів, йде за один

Мій сині невістка на заробітках у Чехії. Свою доньку тимчасово привезли до мене, адже живу я не далеко і до школи дівчинці зручно ходити. Але ж мене ніхто не попереджав, що то за дитина така! Моїй онуці 15 років. Вся справа в тому, що вона занадто багато їсть. Їжа, яку я готую на кілька днів, йде за один.

Я втомилася кожен день стояти біля плити. На їжу йдуть майже всі гроші, які мені пересилають діти на утримання дитини! Через це я не можу й собі нічого зекономити. Здавалося б, 15 років дівчинці, зайвої ваги немає, але тим не менше їсть вона, як дорослий мужик! Я вже не знаю, як її прогодувати.

Доводиться стояти кожен день біля плити, витрачати на їжу чимало грошей. Вона навіть пів палки ковбаси за раз з’їдає, багато м’яса, пів каструлі гарніру.

Я просто не розумію, куди воно все дівається у неї. Я їм, як пташечка і по трішки. а вона, як сідає за уроки, то хоч холодильник ховай. А як з тренувань повертається, так узагалі хоч плач.

Мої діти такими не були ніколи. Каструля борщу ішла на три дні. А тут перше друге третє і ще бутерброд. Це все невістчина порода. Але що мені робити? Мені не подобається стояти біля плити цілими днями. Та й гроші усі просто вилітають.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page