fbpx

Міні Принцеса України зібрала для ЗСУ 30 тисяч гривень

11-річній Альбіні Кулаковій не звикати до конкурсів, дефіле та фотосесій, проте цей захід для неї особливо важливий – дівчинка вирішила допомогти українським військовим. Вона так само ретельно готувалася і продумувала кожен номер, бо танцює дівчинка вже п’ятий раз на франківській «стометрівці», але зізнається, що хвилювалася найбільше, ніж за всі конкурси і виступи, в яких брала участь.

«Вперше мені було страшно, я дуже хвилювалася, але я згадала для чого я це все роблю, чому. Адже це не так, як виступати на конкурсах та чемпіонатах, це зовсім по-іншому. Боялася, що мені гроші не будуть кидати, бо люди поспішають по своїх справах, деякі зупиняються подивитися, деякі ні”, – розповідає Альбіна.

Дівчинка розповідає виданню «Галка», що на такий крок її надихнули інші діти, які своїми вміннями допомагають військовим.

“Це наприклад, дівчинка, що грала у шахи, та хлопчик, який співав. У мене було на думці, що я б теж так хотіла. Одного ранку мама мені запропонувала, ми все обговорили, порадилися з тренеркою зі студії, яка нам допомагає та підтримує…», – каже вона.

Юна франківка 6 років відвідує танці, тому свої виступи придумує сама, змішуючи знання зі студії, власні рухи, імпровізацію та акробатичні елементи.

Альбіна і її мама вирішили, що вони виставатимуть стільки, скільки дозволятиме погода. Вони хочуть назбирати якнайбільше, хоч дівчинка за 5 виступів і зібрала 30 тисяч гривень, мама ще надала свою карту і поширює в мережі заклик допомогти військовим. На карту кидають зазвичай близькі, родичі та друзі.

Далі вони вирішать якому благодійному фонду передати суму, бо хочуть аби купили щось важливе.

“Я була щаслива, що люди зупиняються, кидають гроші. Це надихає! Мені ще дуже важливо, коли мої знайомі та друзі приходять на мої виступи”, – каже Альбіна.

Фото: колаж.

09/02/2022

You cannot copy content of this page