fbpx

Міністерка соцполітики Марина Лазебна подала у відставку

Чутки про кризу в уряді Шмигаля ходили давно і те, що Лазебна таки подала у відставку – не дивина для посадовців, їй активно шукають заміну і називають кілька імен кандидатів.

Звістку про відставку міністерки оприлюднив представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Проте, про причину такого рішення Лазебної він не назвав.

Видання «Слово і Діло» з посиланням на РБК-Україна, повідомляє, що новим міністром може стати діюча керівник департаменту соціальної політики та охорони здоров’я в Офісі президента Оксана Жолнович.

Жолнович є практикуючим адвокатом у сфері трудового, цивільного, сімейного та адміністративного права. Також вона є членом або засновником деяких громадських організацій, а також політичної партії «Сила людей».

Повернемося до Марини Лазебної, яка очолювала міністерство соціальної політики з березня 2020 року. Що ж спровокувало її піти у відставку? Єдиним фактом, який сколихнув громадськість, це було призначення заступником міністра соцполітики з питань європейської інтеграції 25-річної блогерки Ганни Сергєєвої.

Нещодавно ЗМІ писали, що блогерка і інфлюенсерка отримуватиме зарплату більшу, ніж в президента України, не враховуючи премій і надбавок.

Фото: orest.com.ua.

07/15/2022

You cannot copy content of this page