fbpx

Мінус 5 років: кольори, які роблять жінку молодшою

Молодість плине, на жаль, безповоротно. Колір обличчя змінюється, стають все більш і більш помітними зморшки. Звичайно ж, величезну роль відіграє спадковість і спосіб життя, вага, професія. Але будь-яка жінка хоче виглядати молодою і красивою завжди.

Крім секретів омолоджуючого макіяжу, інформація про омолоджуючі відтінки в одязі буде вельми корисна кожній жінці.

Кожна жінка має свій кольоротип зовнішності (зима, весна, літо, осінь) і один і той же відтінок на кожному кольоротипу буде грати по-різному. Тому будь-яка така стаття всього лише узагальнююча інформація, не поспішайте бездумно купувати гардероб в омолоджуючих відтінках. Краще підберіть свій.

Наприклад, яскраво-синій колір найкраще підходить темношкірим і темноволосим дівчатам, а ось з блондинки він здатний зробити бліду міль, особливо без яскравого макіяжу. Але відтінків синього величезна кількість, від світлих до синяво-чорних, і обов’язково в цьому діапазоні знайдеться підходящий для вас відтінок. Універсальний бежевий може тільки зістарити вас, якщо ви вибрали не той відтінок. Тому при виборі омолоджуючого відтінку варто враховувати багато факторів.

Які відтінки молодять?

Теплі і холодні відтінки зеленого

 

Бліді жовті та оранжеві відтінки

Теплі і холодні відтінки рожевого

Блідо-блакитні і блакитні відтінки

Блідо-бірюзові відтінки

Бузкові відтінки

Теплі і холодні відтінки бежевого

І, звичайно ж, ніщо не молодить Вас так, як ваш позитивний настрій!

You cannot copy content of this page