fbpx

Мінус чотири комплекси С-300 і три склади з боєприпасами – ОК «Південь»

Останніми тижнями окупанти взялися обстрілювати території українських міст ракетами С-300, які призначені на ціль в повітрі, тому таке застосування на землі призводить до масових руйнувань і людських жеpтв. Миколаїв та інші міста півдня України щоденно несуть важкі втрати, проте сьогодні ОК «Південь» відзвітувало про знищення трьох складів з боєприпасами та чотири ворожі зенітно-ракетні комплекси С-300 з іншою технікою.

“Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами під час виконання вогневих завдань щільно атаковано ворожу систему протиповітряної оборони та логістичні пункти, в тому числі й з боєприпасами в Херсонському районі. Достеменно встановлено, що з ворожих лав викреслено 39 окупантів, 4 зенітно-ракетні системи С-300, радіолокаційну станцію “Імбир”, автоматичний міномет 82-го калібру “Васильок”, 9 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Знищено три склади з боєприпасами в Придніпровському, Херсоні та Токарівці”, – сказано у нічному зведенні 5 серпня.

В командуванні додали, що працювала українська авіація, яка атакувала склади ворожого озброєння і техніки в Херсонському та Каховському районах. Вертолітною парою розбитий ворожий опорний пункт в Миколаївській області.

«Остаточні втрати ворога – дорозвідуються», – кажуть в командуванні.

Фото: Новинарня.

08/05/2022

You cannot copy content of this page