fbpx

Мінусові температури та мокрий сніг: синоптики дали неприємний прогноз погоди в Україні

У вихідні, 5-6 жовтня, в Україні очікується досить похмура погода — майже всюди йтимуть дощі, вдень буде сиро й прохолодно.

Про це на своїй сторінці в фейсбук повідомила народний синоптик Наталія Діденко.

“Поки всі буцають листя у вихідних парках, чи чхають вдома на дивані через перший осінній вірус, чи дивляться на осінній дощ: у Кривому Розі, Одесі, Дніпрі, Херсоні при +10 градусах, а в Ялті, Харцизську при +18+20 градусах. Так ось. Поки в суботу оце все, дивимося, як буде в неділю.

6 жовтня дощі пройдуть переважно на Заході та Півночі. На Заході ближче до Карпат можливий мокрий сніг. Температура повітря завтра +6+13, на Півдні та Сході +12+17 градусів.

Понеділок в Україні очікується переважно холодним. На Заході та Півночі та у більшості центральних областей вночі до невеликих мінусів, вдень +6+11 градусів.

На Півдні, Сході, у Дніпрі та районах буде трохи тепліше, вдень +10+16 градусів.

Дощі в ніч на 7 жовтня пройдуть на Сході України.

Вдень у понеділок опади найбільш ймовірні у західних та північних областях, можливий подекуди мокрий сніг!

Кияни! У неділю буде невеликий дощ та близько +10 градусів. У понеділок вночі та вранці морозне повітря, до -3 градусів, вдень +6+8 градусів.

Не промочіть ноги, не застудіть носа, одягніть шапки, тримайтеся теплих осередків, затишних котів і своїх людей) ”- зазначила синоптик.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page