fbpx

“Місіс Крим-2022” заспівала «Ой у лузі Червона калина» та записала відео з виправданнями – «Я не знала»

Ольга Валєєва, полтавчанка, а тепер «Місіс Крим 2022» та блогерка, що живе в Сімферополі вирішила заспівати всесвітньо відому пісню «Ой у лузі червона калина», мовляв, нічого складного в тій пісні нема – чому її всі співають.

Пісню вона виконувала з подругою на тісному балконі квартири і виклала відео в Мережу. Прогнозовано, у росіян це викликало обурення, не допомогли й виправдання співачки, які вона виклала в своєму Інтсаграмі.

“Я знати не знала, що ця пісня з чимось пов’язана і є якоюсь забороненою! І співали ми її без усяких смислів, підсмислів та символів! Просто заспівали українську пісню (ми так думали, що це просто пісенька, яку знаємо давно). Так! Я українка! Родом я з Криму, народилася в Білогірську! Живу собі спокійно в Сімферополі і виховую сама двох дітей! І що ви думаєте, я стала б ризикувати, знаючи, що, як виявилося, означає ця пісня? І припиніть, будь ласка, писати мені образи в Дірект та в коментарях”, – видала блогерка.

Але неприємності на цьому не скінчилися – за двох жінок взялася російська феміда.

“Суд визнав громадянок винними у скоєнні адміністративних правопорушень. Валєєвій призначено штраф 40 тисяч рублів у зв’язку з тим, що вона має неповнолітніх дітей, а другий дівчині – арешт на 10 діб”, – йдеться у повідомленні росЗМІ.

Також жінки записали вибачення на камеру, де Ольга Валєєва стверджує, що “не знала про націоналістичний характер пісні”. А інша жінка просить вибачення у всіх, кого образила своїм необдуманим вчинком.

Фото: колаж. 10/04/2022

You cannot copy content of this page