fbpx

Місця собі не знаходжу від ревнощів. І ніби ніяких натяків на їхні відносини, але той його учинок для мене є показовим. Ну, не може мій чоловік отак учинити. Не такий він у мене і все тут. щось між ними є. Я впевнена!

Місця собі не знаходжу від ревнощів. І ніби ніяких натяків на їхні відносини, але той його учинок для мене є показовим. Ну, не може мій чоловік отак учинити. Не такий він у мене і все тут. щось між ними є. Я впевнена!

Хочу поділитися своєю історією, може, хтось розвіє мої підозри або дасть пораду. Я заміжня, живу з чоловіком вже 14 років, у нас є двоє дітей. Мене завжди дуже напружувала жадібність чоловіка: його економія дуже дріб’язкова. У сім’ї вона якось непомітна (все в будинок, все для дітей, але розрахунки бюджету все одно ведемо), але перед людьми буває соромно! На подарунки чоловік грошей витрачати не хоче, навіть рідній мамі жаліє щось хороше купити. Друзів у нас мало: на них треба витрачатися, щоб піти в гості, та й до себе кликати теж грошей коштує – той же стіл накрити.

Він економить на кафешках: «Ось ще – в три дорога беруть, та ще й чайові подавай». Краще ходити в дешеві столові. На платний пляж – ніколи! Готелі тільки для багатіїв, можна і кімнату біля моря зняти, причому одну і маленьку – для нас і двох наших дітей. Це «не тому», що ми скупі, а тому що нічого інших годувати, навіть тими ж чайовими, а в готелях – кожному подай (за версією чоловіка). Тільки вдома можна дозволити собі розкіш, наприклад – у вигляді меблів і ремонту. Або машину він купив собі круту. Один раз маленькі діти у дворі випадково двері йому подряпали, він подав на їх батьків в суд і виграв. Мені досі соромно у дворі бачити цих батьків.

Але суть моєї історії не в цьому. Приблизно рік тому в наш будинок поверхом вище переїхала сусідка: красива дама років 30-ти. Зараз вона живе одна, а до цього пару місяців після переїзду жила зі своїм співмешканцем. Наші чоловіки паркували свої машини поруч, віталися, розмовляли на вулиці. До них вибігала ця сусідка: халатик короткий, шовковий, тапочки на танкетці. Один раз сусіди нас покликали до себе – повечеряти, познайомитися. Я ледве вмовила чоловіка купити ігристого, щоб не приходити зовсім вже з порожніми руками. Прийшли, поспілкувалися, але всі зрозуміли, що ми люди різні, у кожного свої інтереси, тому після званого вечора обмежувалися простими привітаннями при зустрічі.

А потім сусід зник, вони розбіглися, сусідка стала жити одна. Я нічого особливого не помічала, але чоловік прям червонів при зустрічі з сусідкою. Один раз допоміг їй тумбу зібрати, сусідка мене біля під’їзду зустріла, попросила чоловіка «позичити». Звичайно ж, я попросила чоловіка не брати з неї грошей – мовляв, вона ж одна. Замість його звичного: «Ага, ще чого! Безкоштовно і палець об палець не вдарю! », Він охоче побіг. Возився там довго, я навіть вже піднятися хотіла, але він прийшов, навіть злегка веселенький: за старання сусідка його домашньою настоянкою пригостила. В принципі, більше не було ніяких натяків на їх відносини.

Але ось недавній випадок мене здивував. У сусідки обірвалися якісь шланги у ванній під раковиною, і весь вся вода до нас полилась. Стіни стеля і килими по всій хаті плавали. Поки вона прибігла з роботи за моїм викликом, поки перекрили воду, поки сантехніки – ми вже буквально плавали. Дивно, але мій чоловік навіть не обурювався – він пояснював мені про ці шланги, що це китайська дешевка, у всіх таке може трапитися. Але найголовніше – я запросила оцінювача по збитку, він нарахував за наш ремонт кругленьку суму, а чоловік навідріз відмовився пред’являти сусідці цей кошторис! Мовляв – вона не винна і все тут, самі заробимо грошей і впораємося! Мало того – він купив сусідці нові, дорогі шланги!

Тепер я просто місця собі не знаходжу від ревнощів! Начебто, жодних натяків на їх роман немає, але не може бути мій чоловік такий щедрий по відношенню до чужих людей! Ремонт пробачив, шланги купив, мовляв «щоб ми спали спокійно, і не боялися, що нас знову затоплять!». Я впевнена, що за цією щедрістю ховаються їхні стосунки! Подруги мені кажуть: «Ну, всіляке бути може. Увійшов у положення.», але я цьому не вірю! Жаднюги не міняються! І тепер не знаю що робити: якщо є у них роман (що швидше за все), то, як я це доведу? А можливо. все ж немає ніяких відносин?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news. – заборонено.

You cannot copy content of this page