fbpx

Місячне затемнення 5 липня подарує кожному знаку Зодіака шанс змінити своє життя на 18 років

На цьому тижні завершується поточний коридор затемнень. У неділю, 5 липня, о 7 ранку 45 хвилин за київським часом, відбудеться Повний місяць і в той же час – Місячне затемнення в знаку Козоріг. Це останнє затемнення на осі знаків Рак – Козоріг. З листопада затемнення вже будуть тільки в знаках Близнюки – Стрілець, повідомляє на своїй сторінці в інстаграм астролог Георгій Лічелі, передає Обозреватель”.

Місячне затемнення – це час максимального прояву енергій, період, коли всі процеси починають проявлятися, коли речі та явища видно в своєму справжньому світлі.

Повний місяць у Козорозі акцентує питання кар’єри, статусу, положення в суспільстві. Але основні теми будуть стосуватися нашої внутрішньої зрілості та відповідальності. Ймовірно, в період Місячного затемнення та протягом наступних двох тижнів після нього багато хто опиниться перед вибором, коли доведеться приймати зрілі рішення та брати відповідальність на себе. Але не забуваємо, що повний місяць в Козорозі буває раз на рік, а Місячні затемнення в Козорозі відбуваються раз в 18-19 років. Тому вжиті заходи в цей період можуть мати довгострокові наслідки.

У будь-якому випадку, якщо у вашому житті давно нічого важливого та значимого не відбувалося, або ж через свою нерішучість і невпевненість ви не можете реалізувати свій потенціал, то зараз саме час взяти відповідальність за своє життя та за його подальший розвиток на себе.

Затемнення відбудеться в напруженому аспекті з Чорним Місяцем в Овні, тому бажано тримати емоції під контролем і уникати деструктивних дій. Особливо з 4 по 6 липня.

Фото – pixabay.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page