fbpx

Молодик 5 травня: що категорично не можна робити

Молодик – один з найбільш незвичайних днів будь-якого місяця. Один з таких днів – 5 травня. Астрологи радять пам’ятати про те, що можна робити і що не можна, щоб не зазнати фіаско, пишуть “Подробиці”.

Що не можна робити в Молодик 5 травня

Згідно з місячним календарем, в Молодик не можна займати тільки оборонні позиції або кидатися в атаку без оглядки. У всьому потрібна золота середина, так як 5 числа переважатиме спокійна енергетика Місяця в Тельці.

Тригон з Плутоном допоможе зняти гострі психологічні проблеми, додасть людям стійкості, створить внутрішню гармонію. Не можна порушувати цю ідилію, провокуючи сварки і конфлікти, дозволяючи переживання захоплювати ваш розум.

У спробах очистити себе від негативних програм, корисними будуть спеціальні медитації.

Читайте також: Як правильно поминати пoмepлих на Провідну неділю: тексти молитов

Не можна перевантажувати свій організм роботою. Також не бажано вирушати в далекі подорожі і здійснювати занадто дорогі покупки. Не можна брати гроші в борг і оформляти кредити в цей день. Можна приймати тільки ті зобов’язання, які вийде виконати вже цього тижня.

Це час прихильний до закоханих, так що не можна залишатися на самоті, якщо є шанс провести день з другою половинкою. З іншого боку, краще не відпочивати серед великої кількості людей. Варто відкласти походи в кіно, театр або ресторан.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page