fbpx

Молитва на достаток і благополуччя в сім’ї

Найпотрібнішою в будь-якій сім’ї молитвою вважається молитва на достаток і благополуччя. Кожна людина знає, що достаток і благополуччя дозволяє зберегти надовго свою енергію і сімейне щастя. Але що робити, якщо з достатком виникають проблеми? У такому випадку і знадобиться молитва.

Молитва на добробут

Господи святий, Отче всемогутній, Предвічний Боже, від якого походить усякий дар і всяке добро! Дякую Тобі за твої добродійства, що їх багато вилляв єси на мене, грішного й недостойного (грішну й недостойну), та сердечно молюся Тобі:

Так як тепер милостиво вислухав Ти мої молитви і виявив на мені свою доброту, так і назавжди виповняй добрі прохання мої і виявляй на мені багату милість твою.

Читайте також: Потужна молитва-звільнення від тpивоги і стpахів

Бо Ти щедрий і чоловіколюбивий Бог, і Тобі славу возсилаю, Отцю, і Сину, і Святому Духові, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва Миколаю Чудотворцю

«О, Чудотворче Миколаю, виконай мої благання, та допоможи знайти достойне джерело заробітку, щоб дітей виховувати і забезпечити всім необхідним. Не хочу я, щоб потребували вони ні в чому, та від голоду стpаждали. Хочу дати їм освіту гідну і щасливе майбутнє забезпечити. Не відмов у допомозі, і не забуду я справу добру свою. Буду вести праведне життя і не буду робити зла нікому. З бідними ділитимусь і не відмовлю в допомозі ближньому. На віки віків, амінь! »

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page