fbpx

Молитва за хресних дітей

Бути хресним татом чи мамою – це велике благословення, і якщо постаратись, можна стати найкращим хресним батьком чи матір’ю для свого похресника. І чи ти тільки маєш стати хресним татом/мамою, чи вже є ним багато років, ніколи не пізно сказати своєму похреснику чи похресниці, що ти любиш його і хочеш допомогти йому дійти до Неба.

Молитва:

Найсолодший Ісусе, Боже серця мого! Ти дарував мені дітей по плoті, Твої ж вони за душею; і мою, і їхні душі відкупив Ти своєю безцінною Кpов’ю;

Заради Кpoві Твоєї Божественної молю Тебе, найсолодший мій Спасителю: благодаттю своєю торкнися сердець дітей моїх (імена) і похресників моїх (імена), охорони їх страхом Твоїм Божественним, стримай від злих схильностей та звичок, спрямуй їх на світлий життєвий шлях до істини й добра, скрась життя їхнє всім добрим і спасительним, облаштуй їхню долю, як сам того бажатимеш, і спаси душі їхні, керуючи їхніми долями.

Господи Боже батьків і дідів наших!

Дітям моїм (імена) і похресникам моїм (імена) дай серце праведне, щоб дотримувалися заповідей Твоїх, одкровень Твоїх і законів Твоїх, вірно виконуючи їх.

Амінь.

03/10/2019

You cannot copy content of this page