fbpx

Моя дружина — герой: прочитай, як сильно чоловік цінує дружину

«Моя дружина вирішила трохи подрімати. Через годину вона прокинеться, всього пару банальних косметичних процедур — і вона вже готова до роботи. Всі інструменти, які вона носить на роботу, будуть зібрані і ретельно перевірені в мить ока, макіяж та зачіску вона теж зробить досить швидко. Вона буде скаржитися, що виглядає жаxливо. Я, звичайно ж, не погоджуся з цим і запропоную їй чашечку кави.

​Потім вона буде сидіти на дивані зі схрещеними ногами і спробує навіть випити напій, при цьому граючи з малюком, який повзає по ній. Вона буде байдуже витріщатися вдалину, коли ми говоритимемо. Вона думає, я не помічаю.

Читайте також: Я попросив тещу забрати онука, поки ми з дружиною будемо на відпочинку. Відповідь буду пам’ятати завжди

Вона поцілує дитину, потім мене і піде дбати про людей, яких, швидше за все, очікує найгірший день у їхньому житті. Автомобільні авapiї, вогнепальні пopaнення, вибyxи, oпiки; професіонали, аматори, жебраки, пастори, нapкoмани, пoвiї-матері, батьки, сини, дочки або навіть цілі родини — не має значення, хто ви і що з вами сталося. Вона буде піклуватися про вас.

Вона прийде додому через 14 годин, роззує нарешті взуття, яка нагадує про кpoв, жовч і сльози та залишить його в передпокої. Іноді вона не хоче говорити про це. Іноді вона не може дочекатися, щоб поділитися цим. Іноді вона буде сміятися до сліз, а іноді просто плакати, але незважаючи ні на що вона завжди буде в повній бойовій готовності вийти на свою зміну. Моя дружина працює медсестрою. Моя дружина — герой».

Цей лист пронизаний безмежною любов’ю, неймовірною гордістю і повагою до своєї другої половинки. Це слова уважного, турботливого, люблячого чоловіка, яких заслуговує будь-яка жінка на планеті.

Джерело – Індіго.TV.

Фото facebook – Bobby Wesson

You cannot copy content of this page