fbpx

Моя дружина завжди буде для мене важливіша, ніж наші діти. І ось 4 причини, чому вони на другому місці

Автор і батько кількох дітей, Майк Беррі, пояснює у своєму блозі, чому його дружина важливіша для нього, ніж його діти, і чому ця ідеологія повинна бути прийнята кожною сім’єю. Стаття в блозі стала дуже популярною і викликає суперечки: деякі люди критикували автора, в той час як інші надихалися ним, оскільки це дійсно змінило їхнє мислення.

За матеріалами – Пошепки.

Майк і його дружина Крістін виховують 8 прийомних дітей. Вони 17 років щасливі в шлюбі і ведуть активну соціальну роботу, щоб допомогти іншим сім’ям впоратися з проблемами і побудувати гармонійні відносини.

Ми вирішили поділитися з вами цікавою статтею Майка.

Зазвичай 8:30 я даю двом дочкам-підліткам перше попередження про те, що вже пора спати. І о 9 годині вечора я говорю їм: «Ви повинні піти в свою кімнату». Я роблю це майже щовечора. І вони щоразу сперечаються: «Чому ми повинні лягати спати в 9? Ми вже не діти!».

«Тепер вам не потрібно лягати спати, я просто прошу вас залишити вітальню. Мама і я не бачилися цілий день, тому що були зосереджені на нашій роботі. Нам потрібен час, щоб бути разом».

Дівчатка закочують очі.

Чесно кажучи, ми йшли до цього правила стільки, скільки я себе пам’ятаю. Ми були батьками протягом 15 років, і діти ніколи не займали весь наш час. Ми з дружиною проводимо багато часу з нашими дітьми, але не цілодобово. Ми любимо наших дітей і, звичайно, вони відіграють величезну роль в нашому житті. Вони завжди можуть покластися на нас і отримати нашу допомогу і підтримку.

Але крім дітей є «ми». Наші відносини. Ми з Крістін завжди повинні бути впевнені, що наш шлюб міцний і здоровий. Є кілька причин, чому це важливо, і ось 4 з них.

1. Здоровий шлюб — наріжний камінь родини

Діти не є наріжним каменем вашої родини. Вони — величезна частина цього, але вони не є тими, хто тримає цю хаотичну структуру, яку ми називаємо сім’єю. Найважливіша частина родини — це ти і твоя дружина, твій чоловік — твій партнер. Це ви несете всю відповідальність. І діти вибирають свої шляхи на основі вашого прикладу.

2. До них були ми

До того, як вони з’явилися на світ, нас було тільки двоє. Ми закохалися, ми пропускали заняття разом, ми розмовляли по телефону всю ніч (і він був прив’язаний до стіни шнуром), а потім ми вирішили бути разом, назавжди. Ми були на початку шляху. І ми почали всю цю сімейну штуку. Тоді у нас з’явилися наші прекрасні діти. Звичайно, ми раді їх мати. Але наш шлюб священний. І ми повинні зробити все, щоб захистити його.

3. Після них будемо ми

Ніщо не вічне. Настане момент, коли діти виростуть і покинуть домашнє гніздечко. Я не знаю про вас, але в моєму будинку немає місця для 30-річної дитини. Тому, коли вони залишать наш будинок, матимуть свої сім’ї і виховуватимуть своїх дітей, я б хотів, щоб мої стосунки з дружиною залишалися такими ж міцними і близькими, як на самому початку. І щоб мати таке майбутнє, нам потрібно працювати над відносинами прямо зараз. Наші відносини повинні бути пріоритетом. Звичайно, це не так просто, як здається.

4. Нам потрібно показати майбутній приклад

Як я вже говорив, діти дивляться на нас і вчаться у нас. Вони роблять те, що ми робимо, і стежать за кожним нашим кроком. Я часто кажу: «Ми виховуємо дорослих, а не дітей». Знову ж таки, я не знаю про вас, але я хочу, щоб мої діти росли з нормальним ставленням до побачень, любові і сім’ї. І я хочу, щоб наш шлюб став для них прикладом. Отже, моя дружина стоїть перед моїми дітьми. Вони дійсно близькі, але все ж після моєї дружини.

Зрештою, ми всі, як правило, втомлені і напружені. І так, ваші діти потребують вас, вони дійсно важливі. Не твоє хобі, не твої друзі, не твоя робота. І ви повинні піклуватися про них. Але спочатку подбай про свої стосунки. Коли діти бачать, що їхні батьки люблять один одного, вони впевнені, що батьки люблять їх. Але найголовніше — вони будуть впевнені в собі і в навколишньому світі.

Читайте також: У черзі познайомилась з красивою 70-річною жінкою. Вона не має дітей – просто тому, що ніколи їх не хотіла. Я запитала її, чи не шкодує вона. Її відповідь вразила

У нас божевільні графіки. Нам завжди не вистачає вільного часу. Ми проводимо весь день з нашими дітьми. І саме тому я прошу їх йти в свої кімнати о 9 годині кожного вечора. Ось чому ми з дружиною зустрічаємося двічі на місяць, і йдемо на побачення. Тому що це важливо.

Ось чому моя дружина стоїть перед моїми дітьми.

Чи згодні ви з думкою автора?

You cannot copy content of this page