fbpx

Моя подруга попросила прикрити її і сказати, що вона була зі мною допізна в кафе. Сама вона збиралася піти раніше. На моє запитання куди, вона зізналася, що поспішає до іншого

Ідеальний образ моєї подруги у моїй уяві суттєво похитнувся. Вона зізналася, що має стосунки зі своїм співробітником. Головне, її чоловік зовсім не здогадується про невірність. І яка мені різниця запитаєте ви? Вся справа в тому, що її чоловік – дуже хороша людина. Він щиро кохає її і робить все, що б вона була щасливою. Найприкріше те, що шість років тому він покинув мене і вибрав мою подругу. А вона віддячила йому «ріжками». Але про все по порядку.

З подругою ми разом зі шкільної лави. Разом навчалися в одному класі, потім пішли в економічний інститут. Ось там я і закохалася в симпатичного хлопця з паралельного курсу. Ми почали зустрічатися. До слова,

Моя найкраща подруга впала в моїх очах. Вона зізналася мені, що завела роман зі своїм співробітником. Головне, її чоловік зовсім не підозрює, що йому змінюють. І яка мені різниця запитаєте ви? Вся справа в тому, що її чоловік – дуже хороша людина. Він шалено любить її і робить все, що б вона була щаслива. Найприкріше те, що шість років тому він кинув мене і вибрав мою подругу. А вона нагородила його «рогами». Але про все по порядку.

З подругою ми разом зі шкільної лави. Разом навчалися в одному класі, потім пішли в економічний інститут. Ось там я і закохалася в симпатичного хлопця з паралельного курсу. Ми почали зустрічатися. До слова, моя подруга дуже красива. Ось бувають просто симпатичні дівчата, а вона була саме красивою. Тому я не здивувалася, коли мій хлопець закохався в неї. Тоді вона запитала мого дозволу зустрічатися з ним, я збрехала, що не відчуваю до нього ніяких почуттів. Так я була подругою нареченої на весіллі свого коханого.

Наша дружба витримала цей іспит, а я навчилася жити зі своїми почуттями до чоловіка подруги. Згодом я познайомилася з молодою людиною і теж вийшла заміж. Не скажу, що повністю впоралася з любов’ю до колишнього хлопця. Але життя закрутилася: чоловік, робота і народження дитини зробили свою справу. Мені колись було про це навіть згадувати.

З подругою ми регулярно зустрічаємося, проводимо разом час і відвідуємо фітнес-центр. Ми ділимося один з одним життєвими проблемами і просимо ради один одного. І ось в одну з таких зустрічей моя подруга попросила прикрити її і сказати, що вона була зі мною допізна. Сама вона збиралася покинути мене раніше і піти. На моє запитання куди, вона зізналася, що завела коханця. Подруга розповіла, що ці почуття сильніше її. На моє запитання чи буде вона розлучатися, я почула тверде заперечення. І правда, навіщо? Її чоловік добре заробляє, носить її на руках, допомагає по дому і дивиться за дітьми. Треба бути дурепою, щоб кинути такого.

За моєї співбесідницею під’їхала машина. З неї вийшов привабливий молодий чоловік в класичному костюмі. Він привітався, і запитав подругу, чи готова вона. Отримавши ствердну відповідь, вони попрощалися і попрямували до автомобіля.

Вона поїхала, а я так і сиділа в кафе одна. Стільки думок в голові. І так хотілося сказати її чоловікові: «Ось дивись на кого ти мене проміняв». Я розумію, що чуже життя – чуже справу. Але одна справа, коли зраджують чоловікам-невдахам, а інше, коли хорошій чоловікові, практично ідеального. Ось як вона могла? Чого їй не вистачає в житті? Екстриму? Як тепер дивитися в очі її чоловікові і мовчати? Як спілкуватися з подругою? Ми стільки років знайомі, а я вперше не розумію її …

Наша дружба витримала цей іспит, а я навчилася жити зі своїми почуттями до чоловіка подруги. Згодом я теж вийшла заміж. Не скажу, що повністю впоралася з коханням до колишнього хлопця. Але життя закрутилася: чоловік, робота і поява дитини зробили свою справу. Мені ніколи було про це навіть згадувати.

З подругою ми регулярно зустрічаємося, проводимо разом час і відвідуємо фітнес-центр. Ми ділимося одна з одною життєвими проблемами і просимо поради одна в одної. І ось в одну з таких зустрічей моя подруга попросила прикрити її і сказати, що вона була зі мною допізна. Сама вона збиралася піти раніше. На моє запитання куди, вона зізналася, що поспішає до іншого. Подруга розповіла, що ці почуття сильніші від неї. На моє запитання чи буде вона розлучатися, я почула тверде заперечення. І справді, навіщо? Її чоловік добре заробляє, носить її на руках, допомагає по дому і дивиться за дітьми. Треба не мати клепки, щоб покинути такого.

За Ілоною під’їхала машина. З неї вийшов привабливий молодий чоловік в класичному костюмі. Він привітався, і запитав подругу, чи готова вона. Отримавши ствердну відповідь, вони попрощалися і попрямували до автомобіля.

Вона поїхала, а я так і сиділа в кафе одна. Стільки думок в голові. І так хотілося сказати її чоловікові: «Ось дивись на кого ти мене проміняв». Я розумію, що чуже життя – чужі справи. Але одна справа, коли так поводяться з лузерами, а інше, коли хорошому чоловікові, практично ідеальному. Ось як вона могла? Чого їй не вистачає в житті? Екстриму? Як тепер дивитися в очі її чоловікові і мовчати? Як спілкуватися з подругою? Ми стільки років знайомі, а я вперше не розумію її…

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page