fbpx

Моя свекруха вважала, що вона має право втручатися в мою сім’ю в будь-який зручний для неї час

Моя свекруха вважає, що вона має право втручатися в мою сім’ю в будь-який зручний для неї час.

Мій однорічний син звик до режиму, і, якщо його не вкласти спати в один і той же час, а саме о 20 годині 15 хвилин, то процес укладання міг розтягтися ще години на дві. Пояснювати це моїй свекрусі було марно. За останній час вона виробила звичку заходити в гості саме в цей час. «Тому що з роботи» – пояснювала вона.

Рівно двадцять хвилин вона проявляла любов до онука: сюсюкала, підкидала і веселила малюка, а я потім після її відходу довго мучилася з горлаючою дитиною. Що було робити? Цього вечора я так само вкладала сина спати. Ми з чоловіком готувалися до перегляду нового фільму, коли пролунав дзвінок у двері. На порозі стояла моя свекруха.

Сказати що я була не рада – не сказати нічого. У малюка різалися зубки, як наслідок болів животик і кожна година тиші була для нас щастям. Я взяла себе в руки. Спокій! Це її рідний онук. Нічого поганого вона йому не заподіє. Я зробила нещасне обличчя і схопилася рукою за щоку: “Тетяно Вікторівно! Як ви вчасно!”

У мене так болить зуб, а одна їхати в стоматологію я боюся проти ночі, пограйте трохи з малюком, йому скоро спати»- на моєму обличчі відбилися всі мyки пeкла. Нічого не розуміючому чоловікові було велено швидше збиратися і ми кyлею вилетіли з квартири.

– В яку стoматoлогію? – запитав чоловік.

– До дiдька стoматoлогію, в клуб! І телефон вимкни! – скомандувала я.

Читайте також: Мало не щодня сестра приходить до мене додому і починає жалітися. Може годину оповідати, яка в неї погана свекруха, як тяжко дитині дається математика, які нервові у неї вчительки в школі

Ми повернулися близько дванадцятої, щоб мама встигла на метро. У ліжечку сопів малюк, поруч височіла гора брудних памперсів і пелюшок.

Пляшки, іграшки та інші предмети в художньому безладі були розкидані по кімнаті. Моя свекруха спала сидячи на стільці і поклавши голову на стіл. Окуляри з’їхали їй на ніс, залишки макіяжу були безнадійно розмазані по щоках. На новій спідниці красувалося велике мокра пляма. Відвідувати вона нас стала рідше, особливо ввечері.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page