fbpx

Може мені самій зяту зателефонувати і все розповісти, – запитує подруга поради, – Я ж бачу, що самі вони не розберуться, та й правду він повинен знати

— Ми сиділи з батьком на кухні, вечеряти збиралися. Раптом пролунав дзвінок у двері. А там Віка з онуком та валізою. Я здивувалась, думала, вона просто в гості приїхала. А донька заявила, що вона до нас назавжди, мовляв, у зятя кохання з’явилося, — розповідає Клара Семенівна.

Вони з чоловіком жили удвох у старенькій маленькій хрущівці. Вісім років тому донька вийшла заміж і переїхала до столиці. Там і онук з’явився, квартиру молодята собі в іпотеку купили.

— Я до них часто приїжджала в гості, щоб онука няньчити. Раз на місяць так точно, а потім все рідше. Нормальна у них родина була, зять хороший та спокійний. Дуже цілеспрямований — поки дочка в декреті була, він сам квартиру виплатив. Батько чудовий, нічого поганого про нього і не згадаю, — зітхає пенсіонерка.

Віка зовсім випадково помітила листування чоловіка з якоюсь дівчиною. За повідомленнями, одразу стало зрозуміло, що відносини між ними далеко не дружні. Дружина зробила скріншот і відправила до месенджера чоловікові. Той почав виправдовуватись, а потім ще й невдоволення висловив. Мовляв, нема чого порушувати мій особистий простір.

Жінка чекати чоловіка і з’ясовувати стосунки не стала — зібрала речі та й поїхала до батьків.

Вікторія живе з мамою і батьком уже другий місяць. Чоловік їй постійно дзвонить, вибачається, але та не збирається йому другий шанс давати.

— Навіщо ти так, донечко? Він же визнав свою провину. Онук же за татом сумує он як. Ти ж з двома дітьми так до кінця життя і будеш одна. знаю я таких. Світу білого не бачать, аби лиш дітей на ноги поставити, — твердить Клара Семенівна.

Клара Семенівна впевнена, що зять довго за донькою бігати не буде, адже такі чоловіки на дорозі не валяються. Якась інша дівчина кине на нього око — не знайдеш потім. Проте Вікторія про повернення до чоловіка навіть говорити не хоче. Вона стверджує, що прощати його не збирається.

— То це ще не все! Віка приїхала до нас на 4 місяці. Вони планували другого малюка, але тепер вона не хоче нічого говорити зятю. Я просила її повідомити, він же батько має право знати.

— Може я зятю сама зателефоную? – запитує у мене Клара Семенівна, – Розкажу усе, як є. Хай приїздить і забирає свою дружину і дітей. Донька зі мною може й не розмовлятиме, але він тато і повинен знати про майбутнього малюка. Більше того, повинен нести відповідальність і ростити дітей. Як вважаєш, зателефонувати?

А я й не знаю, що відповісти.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page