fbpx

Може прозвучить трішки пафосно, чи надто банально, але про те, що невістка не пара моєму сину я сказала йому одразу при знайомстві з цією дівчиною. Навіть не можу пояснити, але вона не так, як потрібно поводилася з нами, її погляди на життя і на те, як саме повинні будуватись відносини в сім’ї були дуже дивними. Я більше, ніж впевнена, вона не була вірною сину до і після весілля

Може прозвучить трішки пафосно, чи надто банально, але про те, що невістка не пара моєму сину я сказала йому одразу при знайомстві з цією дівчиною. Навіть не можу пояснити, але вона не так, як потрібно поводилася з нами, її погляди на життя і на те, як саме повинні будуватись відносини в сім’ї були дуже дивними. Я більше, ніж впевнена, вона зраджувала мого сина, до і після весілля.

У нас із чоловіком єдиний син, якого ми гідно виховали. Наш Лев отримав дві вищі освіти, галантний, вихований, тактовний, має чудову зовнішність. Він мав скласти партію найдостойнішій дівчині у світі, але його дружиною стала саме Ірина.

Після весілля ми змушені були змиритися з тим, що Іра житиме з нами. Недовго музика грала, як кажуть, дівчина відкрила своє справжнє обличчя. Робити будь-що у будинку вона не вміла, відмовлялася навіть намагатися брати на себе частину роботи або відповідальність за свою ж сім’ю. Я помітила, що вона шукає будь-який привід, аби просто втекти з дому. Все частіше я чула як Лев з нею не може знайти спільної мови.

Через деякий час я тріумфувала від щастя: мій син подав на розлучення. Нарешті, ми знову заживемо вільно і мій син таки перегорне чорний аркуш свого сімейного життя.

Проте встигли ми натішитися свободі, як я дізналися, що Іра знову вийшла заміж. Більш того вона були при надії. Швидко це у неї все вийшло,  лиш три місяці після розлучення й минуло. отже те, що вона таки мала когось було правдою.

Але для себе я вирішила, що тепер точно більше не почую про неї нічого. Як виявилось, я рано раділа.

Нещодавно зателефонувала синові, а слухавку підняла… колишня невістка. Від несподіванки я не знала, що сказати, а вона випередила мене, сказавши, що син у душі.

Я не могла дочекатися, Лев повернеться додому, аби поговорити з ним. Яким же було моє здивування, коли син зателефонував і повідомив, що виїхав з колишньою невісткою за кордон і попросив його більше ніколи не тубувати.

Рік минув відтоді. Вони живуть важ у Аргентині куди свого часу до чоловіка переїхала мама Ірини. Син телефонує вкрай рідко, а коли я намагаюсь з ним поговорити він відповідає мов заведений:

— Ти нас тоді розлучила, через тебе ми не могли жити разом. Невже не розумієш, що я люблюїї усією душею. Я готовий ростити чужу дитину і любити її так само сильно, як і її маму. Якщо ти не можеш її прийняти, то й я тобі не син і нам навіть на одному континенті затісно, мамо.

Як же ж мені сина свого врятувати? Як очі йому відкрити?

29,11,2022

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page