fbpx

“Можливо, вона не хотіла, щоб писали про її візит, але зі щирою подякою про підтримку пишу”: Дружина військового, що перебуває у шпиталі розповіла про несподіваний візит відомої співачки

13 липня, українська співачка Оля Полякова  виступила в одному з військових шпиталів Києва. Відео з фрагментом її виступу на своїй сторінці у Facebook розмістив продюсер артистки Михайло Ясинський.

Продюсер також повідомив, що після концерту Полякова пішла відвідати порaнених у палатах, які не змогли бути присутніми на її виступі.

Продюсер написав:

“Вона прийшла підтримати їх, а вийшла звідти вся у сльозах, її просто трусило. Звісно, ніяких фото і подробиць. Просто одне бажання – щоб усе це закінчилося якомога скоріше. Щоб ворог згинув на віки вічні. І ніколи знову не приходив до нас, не відбирав життя та здоров’я наших людей, молодих хлопців та дівчат. Дякуємо героям, військовим лікарям за те, що рятують життя наших захисників”.

А ось дружина пораненого українського захисника, який якраз і перебуває на лікуванні у цьому шпиталі, українська журналістка Ольга Каленіченко 14 липня на своїй сторінці у Facebook поділилася враженнями від візиту артистки в палату до її чоловіка.

Вона зокрема написала:

“Про неї почали говорити ще до того, як вона зайшла в палату до мого чоловіка. Щойно після чергової операції він дуже хотів спати, але… Для тих, хто не був у цьому шпиталі, скажу, що він величезний. Таке собі медмістечко. Щоб обійти його, необхідна явно не одна година часу. Кажуть, Оля зайшла в кожну палату. Вона була без камер і супроводу. Вона просто заїхала до шпиталю, щоб кожному з бійців особисто подякувати”.

Каленіченко також розповіла, що її чоловік на знак подяки подарував Поляковій браслет, який артистка одразу наділа.

“Можливо, вона не хотіла, щоб писали про її візит, але зі щирою подякою про підтримку пишу”.

15,07,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page