fbpx

Можна стати банкрутом чи багатієм — що робити у дзеркальну дату 02.02.2022

02.02.2022 — магічна дата, яка може змінити життя багатьох. Нумерологи розповіли, чого слід остерігатися і на що сподіватися в цей день.

Сьогодні дзеркальна дата, що складається з п’яти двійок, що в сумі дає 10 – “колесо фортуни” це дуже сильне число. Всесвіт подасть знаки і тільки від самих людей залежить, чи почують вони їх.

Цей день підходить для розвитку у нових сферах та для складання карти бажань.

Загадати бажання можуть ті, хто знає, чого хоче, і готовий попросити про це у Вищих сил. Для цього вам потрібно 2 лютого 2022 підійти до годинника, коли стрілки покажуть 22:22 і подумки озвучити свою мрію. Пам’ятайте, що бажання має бути добрим і стосуватися лише вас. Категорично заборонено спрямовувати свою енергію в негативне русло і бажати чогось поганого – скоєне повернеться вам сторицею.

Щоб залучити до життя хороше, 2 лютого необхідно утримуватися від негативних емоцій та конфліктів із оточуючими. Також не рекомендується позичати, скупитися, лінуватися і, водночас, перетруджувати себе роботою.

2 лютого реально отримати добрий прибуток, але водночас варто остерігатися шахрайських дій. “Свиню” може підкласти хтось із близького оточення.

You cannot copy content of this page