fbpx

“Можуть завантажити навіть дiти”: Херсонська ОВА попередила про розроблену ворогом квест-програму завдяки якій, навіть не підозрюючи, можете стати навідником

Нещодавно військові попередили про те, що спецслужби ворога розробили програму у вигляді квест-завдань,завдяки якій навіть не підозрюючи будь хто може стати ворожим навідником.

так  у розробленій в рф програмі потрібно фотографувати із прив’язкою (геолокацією) до об’єктів та ділянки місцевості, а потім надсилати ці фотознімки за грошову винагороду.

Відповідне повідомлення оприлюднила Херсонська ОВА:

“Особа, яка погодилася на квести, навіть не має уявлення, що таким чином наражає на небезпеку ворожих рaкетних удaрів об’єкти інфраструктури та райони розгортання військ”.

У повідомленні також зазначили, що так на небезпеку наражаються навчальні та дошкільні навчальні заклади, трансформаторні станції, котельні, заклади охорони здоров’я, автостанції та інші важливі заклади та установи.

У Херсонській ОВА додали, що подібні сумнівні програми можуть завантажувати, зокрема, діти в мережі інтернет:

“Наголошуємо!! Надання подібної інформації ворогу, навіть через так звані “квест-програми”, наражає на небезпеку мирне населення! Просимо вас бути обережними та уважними!”.

15,08,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page