fbpx

“Ми будем сумлінно допомагати їм слідувати за кораблем”: Єдиний син Ігоря Пелиха про службу в ЗСУ

Іван, єдиний син відомого українського ведучого Ігоря Пелиха, наразі захищає Україну від російських окупантів.

Відповідне повідомлення з’явилось на його сторінці в Instagram 28 липня.

Цитуємо допис:

“Пройшло півтора місяця, як моя 1-ша інтернаціональна рота спеціального призначення після тривалої підготовки воює на Донбасі. Одне діло – читати про війну в новинах чи Telegram-каналах, а інше – це побути тут, тоді просто по погляду розумієш, була людина на “нулі” чи ні. Війна дуже змінює людей із середини, і навіть коли на пару днів вибираєшся в “цивілізацію”, розумієш, що ти вже не такий, яким звідси їхав. Ще багато ворожих танків, БТР, піхоти чекають свого знищення, і ми будем сумлінно допомогати їм слідувати за кораблем”.

Насамкінець Іван Пелих попросив українців допомогти зібрати гроші на антидронову зброю.

“Зараз дуже необхідна антидронова рушниця KVSG6, щоб ефективно глушити ворожі дрони, які постійно корегують орківську арту по наших позиціях. Орієнтовна вартість – 450 тис. грн, але ви і самі знаєте, що навіть 20 грн, помножені на багатьох людей, легко закривають такі потреби”, – підсумував він.

Нагадаємо, що батько Івана, Ігор Пелих був ведучим популярного шоу “Галопом по Європах” на ICTV. На жаль його життя обірвалось у травні 2009 року. Ведучому було всього35 років.

Ігор мав троє дітей: Івана, Соломію та Устину. Іван, наразі, захищає країну.

30,07,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page