fbpx

“Ми думали, що у XXI столітті в усіх людей у Європі однакові цінності.”: Олена Зеленська розповіла про про чоловіка й життя під час війни

Олена Зеленська, перша леді України, продовжує розповідати світу про війну в Україні і давати інтерв’ю для іноземних видань.

Днями було опубліковано її інтерв’ю для Economist в якому вона розповіла про чоловіка й життя під час війни.

Для видання було зроблено кілька фото. На світлинах перша леді зображена на тлі колючого дроту та позицій президентського комплексу.

Олена Зеленська позує в костюмі електрик, що складався з широких штанів, жакета та коричневого пояса.

Перша леді доповнила образ сережками та вклала волосся у лаконічний пучок і чи не вперше за час постала на фото усміхненою.

В інтерв’ю зокрема йшлось:

“Мaріуполь та Бyча можливі в кожній країні будь-якої миті. Ми думали, що у XXI столітті в усіх людей у Європі однакові цінності. Але виявилося, що поряд із цивілізованими народами досі живуть агрeсори й вoєнні злoчинці.”

Олена Зеленська також розповіла про перші дні війни, які пройшли “на суміші адреналіну та вaлеріани”.

Про свого сина перша леді розповіла:

“Я дуже сподіваюся, що коли йому виповниться 18, ми проживемо багато років у вільній і мирній країні. Нині життя – і Україна – здаються далекими від цього. Найстрашніше, що він усім каже, що хоче бути солдатом.”

“Володимир завжди був тим, на кого я могла покластися. Це просто стало більш очевидним для більшої кількості людей. Це ілюзія, що актор залишається актором. Він настільки відкритий, наскільки може бути людина. Я можу читати його обличчя, як книгу, і я впевнена, що ви теж можете”.

20,06,2022

Головне фото ілюстративне з вільних джерел.

You cannot copy content of this page