fbpx

“Ми обов’язково переможемо”: Порошенко привітав українців із Великоднем

Президент Петро Порошенко у своєму привітанні до Великодня зазначив, що свято Воскресіння є перемогою добра над злом.

“Воскресіння – це перемога життя над смeртю, це перемога правди над брехнею, перемога світла над темрявою, перемога добра над злом. Це і наша з вами перемога над важкою економічною кризою, що її спричинила російська агресія. Цьогорічний Великдень – це є дуже особливий день, бо разом з ним приходить потроху і впевненість, що найважчі випробування вже точно позаду”, – сказав Порошенко.

Він також розповів про свою поїздку до Маріуполя минулого тижня, пише “ТСН“.

“У Вербну неділю я побував в Маріуполі. Там, як ніде більше, знають ціну миру. І моляться за те, щоби він нарешті якнайшвидше настав, остаточно і безповоротно… Забезпечити мир абсолютно неможливо без високопрофесійної армії, яка міцно тримає оборону на страх агресору та на спокій людям. Лише погляньте на цих мужніх воїнів. Хіба вони не вселяють  віру в наші Збройні Сили, надію на мир та любов до України? Рівно як і впевненість в тому, що ми обов’язково переможемо”, – заявив глава держави.

Дружина президента Марина Порошенко додала, що Великдень є часом, коли треба забути образи і негаразди й жити зі світлими думками і добрими намірами.

“Великдень об’єднує нас у щирій молитві про мир і спокій в Україні. Тож нехай чудо Воскресіння Христового надихає нас на праведні справи”, – зазначила перша леді.

Читайте також: “Чверть дорослих українців під зaгрозою”: Супрун розповіла, як вберегтися від сeрцeвого нaпaду (відео)

You cannot copy content of this page