fbpx

“Ми переходимо до більш стабільної ситуації на фронтах”: військовий експерт розповів,чого очікувати найближчим часом

Контрнаступ ЗСУ починає зупинятися потрохи. Наші військові формують нову лінію оборони а також закріплюються на тих позиціях, яких вдалося досягти.

У той же час ЗСУ продовжують контрнаступ на Херсонському напрямку.

Олег Жданов розповів про це на своєму Ютуб-каналі.

Цитуємо військового експерта:

“Зараз ми переходимо до більш стабільної ситуації на фронтах. Контрнаступ потрохи зупиняється. Ми формуємо лінію оборони. Ми закріплюємося на тих позиціях, яких ми досягли.

Продовжуємо проводити заходи контранаступу на Херсонському напрямку. Можливості появи третього напрямку на сьогодні дуже важко прогнозувати, бо не знаємо, наскільки ми маємо можливостей.

Поки ситуація на фронтах залишається така, що противник продовжує сконцентровувати свої сили на встановленні контролю над Донецькою областю. Ціль – зберегти тимчасово захоплені території і зрив наступу українських військ на Херсонському на Харківському напрямках.

Також ворог веде повітряну розвідку. Залишається загроза ворожих авіаційних та рaкетних удaрів по всій території України. Противник продовжує завдавати удaрів по мирних жителях та об’єктах цивільної інфраструктури”.

Водночас Олег Жданов додає:

“Як тільки буде сформовано чергову хвилю резерву ЗСУ, яка буде здатна провести аналогічну операцію, тоді наше командування вирішить, де і на якому напрямку наступати”.

13,09,2022

Головна картинка ілюстративна – колаж.

You cannot copy content of this page