fbpx

“Ми швидше відбудуємо, ніж вони встигнуть позловтішатися”: Анатолій Анатоліч показав як наразі виглядає бульвар Шевченко після атаки росіян

Нагадаємо. що 10 жовтня відбулася масштабна ракетна атака ворога по Україні. Анаталой Анатоліч показав, як наразі виглядає бульвар Шевченко, де ще 10 жовтня вранці було провалля після влучання ракети.

На своїй сторінці в Instagram ведучий оприлюднив фотографію відремонтованого бульвару Шевченка. Він також зазначив, що відповідний знімок взяв на сторінці заступника глави Офісу президента Кирила Тимошенко.

Під фото шоумен розмістив емоційний допис:

“Ось чому нас не здолати. Ми швидше відбудуємо, ніж вони встигнуть позловтішатися. А росіяни дуже раділи обстрілам по Україні. Мені просто шкода цих людей. Шкода, тих, кого обдурили, шкода тих, хто сам обрав собі такий шлях”.

таож ведучий не оминув увагою у своєму дописі і тих. хто натискає на кнопки знаючи, скільки лиха принесе його “робота”:

“Хтось же натискає на кнопку пуск і як мінімум 100 людей це зробили за останні пару днів. А потім вони прийшли додому і цілували дружин? Чи обіймали дітей?

І скаже, я сьогодні пустив ракету по центру прийняття рішень в парку Шевченка? Не знаю… не можу собі це уявити.

А ось людину, яка ремонтувала цей асфальт, уявляю. Він, вона герої. І він сьогодні прийде додому і скаже, що прірву від ракети прибрали. І обійме дитину і поцілує дружину”.

12,10,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page