fbpx

Ми з чоловіком і дітьми живемо разом з його мамою. Так склалися обставини, і ми вже звикли. Звичайно, відносини між нами не назвеш ідеальними. Тому я і почала просити чоловіка, аби вмовив маму переписати квартиру на нього. Тільки тоді я зможу жити і спати спокійно

Ми з чоловіком і дітьми живемо разом з його мамою. Так склалися обставини, і ми вже звикли. Звичайно, відносини між нами не назвеш ідеальними. Його мати – ще та мадам. Але, я теж не промах! У образу себе не дам, і дітей теж! Коротше кажучи, ми зі свекрухою НЕ подружки і навіть не приятельки! Ну, а якщо серйозно, то ми трохи недолюблюємо один одного! Вона ніколи не втрачала можливості сказати мені щось неприємне з першого дня спільного життя. Вічно бурчить, скаржиться на мене всім. Загалом, досить сильно надокучає! Але і я ніколи не промовчу! Дати їй відсіч можу на раз-два! Нехай і не сподівається, що зможе командувати в домі! Ось так і живемо, як кішка з собакою!

Але що стосується відносин з сином, то тут все добре. Свекруха любить його, труситься за ним і догоджає в усьому. Вона потурає йому і завжди встає на його бік, коли виникають якісь суперечки! Свекруха завжди захищає мого чоловіка! Я думаю, що саме через її надмірну любов і піклування вона і недолюблює мене! Ну правда! Це вона так піклується про нього, і намагається позбутися від мене. Але, не тут-то було!

Тепер ближче до справи! Справа в тому, що квартира, в якій ми живемо, належить свекрусі. Вона і оформлена на неї. Але мене це абсолютно не влаштовує! Я хочу, щоб свекруха переписала її на чоловіка! А що тут такого? Вона все одно дістанеться йому! Чому не зробити цього зараз! Я хочу, щоб мій чоловік був господарем в будинку! Тоді і я зможу мати більше прав! А так, трохи що, свекруха висловлює, що я живу в її квартирі, і вона може мене виставити за двері в будь-який момент! І що мені тоді робити? Куди нам з дітьми йти? Можливо це тільки порожні слова, але хто його знає, як складуться стосунки далі! Що нас чекає?

Мене абсолютно не влаштовує такий розклад! Якби мій чоловік був господарем квартири, мені б стало легше і спокійніше! Тоді б я була впевнена, що мої діти не опиняться на вулиці. І вони, як і я, зможуть претендувати на свої квадратні метри! Я була б спокійна за наше майбутнє! А зараз, у мене немає ніякої впевненості в завтрашньому дні!

Я говорила про це з чоловіком. Він був не проти і підтримав мене. Але розмова з матір’ю не принесла бажаного результату! Вона відмовила йому! Ви тільки уявіть! Заявила, що чоловік отримає квартиру тільки після того, як горбочку над нею висадять василики! Річ у тім, що вона переживає, аби я не змогла отримати повну владу в свої руки і виставити її на вулицю! Це просто смішно! Ні, я б із задоволенням це зробила! Звичайно ж, мені не хочеться жити зі свекрухою, але щоб вигнати! Що я, не людина, чи що! Як вона взагалі могла таке сказати про мене!

Загалом, свекруха не хоче нічого слухати! Упирається і все! А мені що робити? Скільки ще чекати? Хто знає, скільки ще часу пройде? Може, вона буде процвітати до ста років, а я весь цей час буду жити як гість? Буду боятися, не виженуть мене? Ось що мені робити? Як переконати свекруху?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page