fbpx

Ми з дружиною вирішили, що дешевше купити однокімнатну квартиру для тещі, ніж купувати велику квартиру для нас з дитиною. На тому і зійшлися. Ольгу Михайлівну переселили і жили розкошуючи втрьох. Але щастя наше тривало недовго

Зараз я вам розповім одну веселу історію з життя зятя. З самого початку нашого подружнього життя, ми з дружиною живемо в домі її матері. Спочатку ми були молоді, грошей не вистачало і доводилося жити з батьками. Пізніше я знайшов хорошу роботу, відклав трішки грошенят і все ж вирішили, що дешевше купити однокімнатну квартиру для тещі, ніж купувати велику квартиру для нас з дитиною. На тому і зійшлися. Ольгу Михайлівну переселили і жили розкошуючи втрьох. Не скажу, що Ольга Михайлівна у мене погана жінка, але жити самим значно краще.

Так ось, купили мамі дружини квартиру, але виявилося, що у нас недостатньо меблів на дві сім’ї. Ольга Михайлівна вже десять років як на пенсії і звичайно, що всі покупки вробилися за мій рахунок. Спочатку ми купили їй в квартиру ліжко з дорогим ортопедичним матрацом, потім її колонка почала пропускати газ – довелося оновити, а наостанок ми їй подарували на день народження сучасну пральну машину. Все б не погано, тільки ось своїм батькам я такі дорогі подарунки дозволити не можу. А Ользі Михайлівні – зобов’язаний. Виселили з дому – купуйте.

А недавно у нас хіт року відбувся. Спочатку Ольга Михайлівна протягом декількох днів поспіль телефонувала і скаржилася дружині на погане самопочуття. Потім вона особисто завітала до нас і повідала історію про казковий санаторій, в якому вже побували всі її подруги. А їй, бідній, так погано дихається в квартирі, інша справа в своєму приватному будинку раніше. І, звичайно, це був натяк на те, щоб я купив їй путівку. Само собою я відмовив. Адже це вже занадто як на мене, ще на путівки в санаторій для тещі я не заробляв.

Ольга Михайлівна образилася і пішла, назвавши нас невдячними дітьми. Виселили стареньку з дому, а тепер навіть в санаторій не хочемо відправити. Дружина як взялася мене пиляти. Влаштувала розбірки і вимагає купити матері путівку. Знаєте, я вже тисячу разів пошкодував про те, що тоді ми дещо не почекали і не накопичили на квартиру для себе. Мені здається, тоді Ольга Михайлівна не змогла б так маніпулювати совістю дружини, і багатьох проблем можна було б уникнути. Але що тепер поробиш, квартиру вже купили і міняти щось занадто пізно. А дружина пиляє мене кожен день, взиваючи до моєї совісті, Ольга Михайлівна дзвонить і розповідає, як би їй полегшало, якби я все-таки купив їй путівку.

Вдома знаходитися просто неможливо, хочеться кудись втекти. Я вже подумую про те, щоб взяти сина і удвох втекти на якийсь курорт. Але це все мрії. Мені потім дружина весь мозок чайною ложечкою виїсть. Ось як би ви вчинили на моєму місці? Я не підкаблучник, але зазначу відразу, що грубощів ніколи не вітаю і не використовую. Хотілося б як-небудь по-хитрому їх провчити.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page