fbpx

Миколаїв знову під ударом

У місті Миколаїв цілу ніч вили сирени, а надранок пролунало три гучні вибухи. За попередньою інформацією місцевих телеграм-каналів, був «прильот» по багатоквартирному будинку.

Обстріл вівся з окупованої частини Херсонської області. За попередньою інформацією одну ракету збили. Це підтвердив і міський голова Олександр Сєнкевич.

“Миколаїв, лунають потужні вибухи! Повітряна тривога триває. Прошу всіх залишатись в укриттях. Не публікуйте фото і відео з місць прильотів у соціальних мережах!” – написав він у Telegram.

Пізніше додав, що від обстрілів постраждали цивільні об’єкти міста.

“Росіяни знову поцілили в низку цивільних об’єктів у Миколаєві. На місцях вже працюють рятувальники та аварійні бригади”, – повідомив Олександр Сєнкевич, передає Обозрєватєль.

Це вже третя доба під інтенсивними обстрілами поспіль для Миколаєва.

12 липня російські війська випустили по місту 20 ракет, а ввечері того ж дня ворог знову обстріляв місто та область з реактивних систем залпового вогню та зенітних ракетних комплексів С-300. Вогонь знову вели з окупованої частини Херсонщини.

11 липня російські війська випустили по місту 6 ракет, влучивши по житловій забудові, цивільній інфраструктурі. Внаслідок обстрілів зайнялися поля з урожаєм.

Фото: obozrevatel.com.

07/14/2022

You cannot copy content of this page